Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

Percheziţii în Satul Olimpic după suspiciuni de dopaj în atletism

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 10 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21698699/1/sat.jpg

Percheziţii efectuate de jandarmii însărcinaţi cu lupta împotriva dopajului au avut loc joi în Satul Olimpic, în cadrul unei anchete privind antrenorul algerian de atletism Amar Benida şi medaliatul cu bronz la 800 m Djamel Sedjati, au declarat sâmbătă surse apropiate cazului, confirmând o informaţie din L'Équipe.

Percheziţiile au fost efectuate de jandarmi din cadrul Biroului central de luptă împotriva încălcărilor la adresa mediului şi a sănătăţii publice (Oclaesp), care este responsabil şi de cazurile de dopaj.

Acesta este primul caz de suspiciune de dopaj din cadrul acestei olimpiade, care se va încheia duminică.

Potrivit uneia dintre sursele apropiate cazului, antrenorul Amar Benida este în primul rând ţinta anchetatorilor în acest caz. Djamel Sedjati a terminat pe locul al treilea în finala olimpică de la 800 de metri, sâmbătă seara, pe Stade de France.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele