Ultima oră
Liber de contract, Răzvan Oaidă e aproape de un club din Superliga. ”Suntem în discuţii” Liber de contract, Răzvan Oaidă e aproape de un club din Superliga. ”Suntem în discuţii”
VIDEO | Rezultat mare pentru Rapid în Liga Campionilor la handbal feminin VIDEO | Rezultat mare pentru Rapid în Liga Campionilor la handbal feminin
”Ne transmite vibraţii pozitive în vestiar şi pe teren”. Christopher Braun, fericit cu schimbarea de antrenor ”Ne transmite vibraţii pozitive în vestiar şi pe teren”. Christopher Braun, fericit cu schimbarea de antrenor
Proaspăt tată, Donnarumma este în lotul PSG pentru meciul cu Brest Proaspăt tată, Donnarumma este în lotul PSG pentru meciul cu Brest
VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Marius Şumudică, savuros la conferinţa de presă. ”M-a ajutat mult produsul ăsta. Mi-am cumpărat şi un ceas să văd cât dorm” Marius Şumudică, savuros la conferinţa de presă. ”M-a ajutat mult produsul ăsta. Mi-am cumpărat şi un ceas să văd cât dorm”

Paula Badosa după meciul cu Ruse. ”Am crezut în unele momente că joc împotriva Simonei Halep”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21718058/1/badosa.jpg

Spaniola Paula Badosa a declarat, vineri, după meciul cu Gabriela Ruse, de la US Open, că în unele momente a avut senzaţia că joacă împotriva fostului lider WTA Simona Halep.

"A fost un meci greu, eram confuză la început, nu ştiam ce se întâmplă. Cred că la final nivelul a fost foarte ridicat. Cred că ea (n.r. Gabi Ruse) are un nivel de joc să fie mult mai sus în clasament.

După ce am pierdut primul set l-am întrebat pe antrenorul meu ce să fac, deoarece ea juca foarte bine. Mi-a spus că nu am altă opţiune decât să lupt şi să îmi fac jocul, să joc agresiv. Am crezut în unele momente că joc împotriva Simonei Halep, nu împotriva Gabrielei. Aşa că tot creditul pentru antrenorul meu", a spus Badosa, potrivit eurosport.ro.

Gabriela Ruse, locul 122 WTA, a fot eliminată, vineri, de favorita 26, spaniola Paula Badosa (29 WTA), în turul trei al turneului de grand slam US Open.

Ruse a fost învinsă greu, în trei seturi, scor 4-6, 6-1,7-6 (8), în două ore şi 32 de minute. Badosa a salvat o minge de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele