Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

Patronul Rapidului a răbufnit şi l-a distrus pe Marian Iancu: ”Nu are dreptul să vorbească un om care nu a realizat nimic. A îngropat Poli Timişoara!”

Rapid Publicat pe 23 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21396894/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022-2.jpg

Marian Iancu a comentat numirea lui Bergodi la Rapid în debutul acestui sezon, după ce Mutu a plecat din Giuleşti. Omul de afaceri nu credea că Dan Şucu a avut o idee prea inspirată. 

Mai mult decât atât, fostul patron de la Poli Timişoara a fost critic cu Dan Şucu şi cu organizarea Rapidului, după ce Giuleştenii nu reuşeau meciuri bune în debutul mandatului lui Cristiano Bergodi. 

Recent, Victor Angelescu, patronul Rapidului, a avut un discurs dur la adresa lui Marian Iancu. Omul din conducerea clubului giuleştean a părut deranjat de declaraţiile făcute de fostul patron din Banat. 

”Nu are dreptul să vorbească un om care nu a realizat nimic. A îngropat Poli Timişoara!”

”Am văzut un fost patron care e şi rapidist şi care are foarte multe comentarii în ultimul timp. Mă refer clar la domnul Iancu. Nu mă deranjează, pentru că fiecare, mai ales dacă e rapidist, are opinia lui.

Dar e o diferenţă de la cer până la pământ şi nu ar trebui să aibă dreptul să vorbească un om care nu a realizat nimic. A îngropat un club şi a avut datorii de zeci de milioane.

Să vii şi să comentezi de ceea ce se întâmplă la Rapid, pentru că nu facem aşa cum crede el. Asta i s-a întâmplat şi clubului lui şi tuturor patronilor care nu au vrut să accepte. Un club care la un moment dat nu ajunge să se susţină singur va muri. Este o prostie să crezi asta pe termen lung. Nu contează cine este şi câţi bani are.

Deci oricâţi bani ar băga domnul Şucu, Gigi Becali, nu contează cum se numeşte, dacă acel club nu se susţine din surse proprii şi să nu trebuiască să mai ia bani de la un investitor sau patron, acel club va muri. Aţi văzut la Gigi Becali sau Neluţu Varga care bagă 10, 20, 30 de milioane şi la un moment dat o să zică stop. Nu ai cum. Suporterii trebuie să vrea să ca echipa să producă bani, nu să vină investitorul cu bani. Noi asta vrem să facem, pentru că acum nu suntem acolo”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele