Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Patronul de la Farul Constanţa, uimit după ce Hagi a dat răspunsul pentru FRF: ”Simţeam că Gică are nevoie de o provocare!”

Farul Constanta Publicat pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21685517/1/otelul-galati-farul-constanta-superliga-superbet-22-07-2024.jpg

Gică Hagi a luat decizia finală! Fostul mare fotbalist nu a acceptat propunerea de a fi selecţionerul României, în locul lui Edi Iordănescu.

Hagi a punctat că decizia a fost una foarte grea, deoarece a fi selecţioner este un vis.

După ce regele a anunţat că va refuza echipa naţională, Ciprian Marica, acţionar la Farul, a oferit mai multe declaraţii.

Fostul atacant a părut surprins de decizia ”Regelui”, dar în acelaşi timp, susţine că Gică Hagi este loial proiectelor pe care le are.

”Simţeam că Gică are nevoie de o provocare!”

”Eu speram ca Gică să meargă la echipa naţională, sincer.

Pentru el, în primul rând, simţeam că Gică are nevoie de o provocare. Îmi pare rău că simte că încă nu e momentul. Sunt convins că vor mai exista oportunităţi pentru Gică Hagi. Încă e tânăr, mai are timp”, a spus Marica, pentru prosport.ro.

”Dă dovadă că e un om loial şi consecvent în proiectele pe care le are. Aşa este, a plecat la un drum, acum ceva timp. Şi, totuşi, vedem că nu vrea să se abată. Pe de-o parte îmi pare rău, pe de altă parte mă bucur că rămâne la Farul.

Nu ştiu care sunt motivele pentru care a ales asta. (n.r. crezi că problema a fost posibilitatea unui conflict de interese?) Nu cred că asta este problema. Sunt convins că s-ar fi găsit soluţii.

Dacă Gică ar fi vrut, ar fi găsit soluţii la treaba asta”, a mai spus Marica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele