Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Până şi sud-africanii îl ştiu pe Gigi Becali! Ce a spus Ngezana când a fost întrebat de patronul de la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21459948/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-8.jpg

Siyabonga Ngezana a fost adus în vară la FCSB şi a devenit în timp piesă de bază în angrenajul echipei.

Acum, sud-africanul a vorbit în presă despre experienţa pe care o are în România şi a dezvăluit că au fost jurnalişti din ţara natală care l-au întrebat despre Gigi Becali, semn că excentricul finanţator este cunoscut şi în Africa.

Ngezana a vorbit şi despre plecarea lui Djokovic la Rapid şi a spus şi ce cuvinte a învăţat, până acum, în limba română.

”Nu e uşor, începuturile sunt grele, cu timpul devine din ce în ce mai bine. În acest moment m-am acomodat. Viaţa mea nu s-a schimbat prea mult după venirea în România, mă bucur să joc fotbal şi în această ţară. Iau totul pas cu pas.

Nu pot să spun că m-am adaptat foarte uşor, dar cu ajutorul colegilor mei, cărora le mulţumesc, e mult mai bine acum. Nu pot să spun că am un singur prieten la FCSB. Eram foarte apropiat de Djokovic, care e acum la Rapid. Îi urez mult succes. Am fost supărat când l-am văzut că pleacă, dar e fotbal.

Am învăţat cuvinte de bază în limba română, ‘dimineaţa’ şi ‘bună seara’. De asemenea, am învăţat ‘ce mai faci?’ şi ‘frate’. Învăţ în fiecare zi. Colegii mă învaţă, dar mă învaţă şi cuvinte urâte. Iau ce e frumos, ce e urât nu iau.

Au fost jurnalişti din Africa de Sud care m-au întrebat de Gigi Becali. Le-am spus că este un tip bun, e singurul lucru pe care l-am spus despre el. Nu e adevărat că plec la altă echipă, sunt doar zvonuri. Mă concentrez pe FCSB şi ar fi foarte important să câştig ceva cu această echipă”, a declarat Ngezana, conform AS.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele