Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

Pana IT a fost un test bun pentru sistemele Jocurilor Olimpice de la Paris

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 20 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21676054/1/jo.jpg

Pana IT globală care a afectat operaţiunile din multe sectoare şi a afectat, de asemenea, părţi ale operaţiunilor Jocurilor Olimpice de la Paris s-a dovedit a fi un test bun înainte de JO, a precizat sâmbătă CIO, potrivit Reuters.

O actualizare a software-ului de către firma globală de securitate cibernetică CrowdStrike, unul dintre cei mai mari operatori din industrie, a declanşat probleme de sistem care au dus la oprirea zborurilor, au forţat radiodifuzorii să întrerupă emisia şi au lăsat clienţii fără acces la servicii precum cele medicale sau bancare.

De asemenea, a afectat unele operaţiuni ale organizatorilor Jocurilor Olimpice de la Paris.

"Da, au existat unele probleme semnificative dimineaţa, dar au fost rezolvate destul de bine", a declarat Mark Adams, purtătorul de cuvânt al CIO. "A fost o repetiţie destul de bună".

JO de la Paris vor începe la 26 iulie. Aceasta nu a fost prima dată când Jocurile Olimpice au fost afectate de o defecţiune tehnică sau de un atac, Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang 2018 fiind ţinta unor atacuri cibernetice.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele