Ultima oră
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Atalanta - Celtic şi Brest - Leverkusen se joacă acum VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Atalanta - Celtic şi Brest - Leverkusen se joacă acum
Albert Gudmundsson va lipsi de pe teren cel puţin o lună Albert Gudmundsson va lipsi de pe teren cel puţin o lună
Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion. Ce spune premierul despre faptul că alţii l-au huiduit pe stadion şi despre ”lupta cu kilogramele” Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion. Ce spune premierul despre faptul că alţii l-au huiduit pe stadion şi despre ”lupta cu kilogramele”
”Ni-l dorim foarte mult antrenor”. Adrian Mititelu Jr a anunţat cu cine se poată negocieri ”Ni-l dorim foarte mult antrenor”. Adrian Mititelu Jr a anunţat cu cine se poată negocieri
VIDEO | Braga - Bodo/Glimt 1-2. Norvegienii au dat lovitura la ultima fază în inferioritate numerică VIDEO | Braga - Bodo/Glimt 1-2. Norvegienii au dat lovitura la ultima fază în inferioritate numerică
VIDEO | Galatasaray - Elfsborg 4-3. Spectacol de zile mari în Europa League! VIDEO | Galatasaray - Elfsborg 4-3. Spectacol de zile mari în Europa League!

Ovidiu Burcă, aproape să revină pe banca tehnică a unei formaţii din România

Liga II Publicat de Daian Cutu astăzi, 18:02
mail-share icon Email

Echipa de liga secundă FCU Craiova a anunţat marţi despărţirea de antrenorul Marius Croitoru, în urma unei decizii luate de comun acord.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21811830/1/burca.jpg

 

 

Liber de contract de aproape un an, Ovidiu Burcă (44 de ani) este dorit pe banca oltenilor, informează iAMsport. Deocamdată nu s-a ajuns la un acord cu privire la toate detaliile.

Adrian Mititelu s-a orientat către fostul principal de la Dinamo, după ce a fost refuzat de Andrei Prepeliţă, motivul fiind legat de anumite clauze.

În vară a fost alături de la Zimbru Chişinău

Ovidiu Burcă a dat detalii în legătură cu prezenţa sa la o conferinţă de presă a echipei moldovene Zimbru Chişinău.

La conferinţa de presă au fost prezenţi Dan Alexa şi Ovidiu Burcă, care au fost prezentaţi drept consilieri ai afaceriştilor din România care vor să investească la Zimbru Chişinău.

 

Fostul antrenor a lui Dinamo a vorbit la Fotbal Show despre ceea ce a făcut în calitate de consultant al afaceriştilor români.

”Am fost invitat de un grup de oameni de afaceri care se gândesc să investească în fotbalul din Moldova, am fost în calitate de consultant. Au fost nişte discuţii şi nimic mai mult. Au o infrastructură excelentă, stadion bun, modern. Teren de antrenament, sintetic.

E un club de tradiţie. Rolul meu a fost de consultant. Eu din experienţa pe care o am din punct de vedere managerial, mi se pare un proiect interesant, într-un oraş frumos”, a declarat Burcă, la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele