Ultima oră
Victorie pentru Farul în prima manşă a turului II din Youth League Victorie pentru Farul în prima manşă a turului II din Youth League
Fostul jucător al celor de la Rangers crede că FCSB mai poate da o lovitură. ”Nu este o echipă care să surprindă” Fostul jucător al celor de la Rangers crede că FCSB mai poate da o lovitură. ”Nu este o echipă care să surprindă”
Ovidiu Burcă, aproape să revină pe banca tehnică a unei formaţii din România Ovidiu Burcă, aproape să revină pe banca tehnică a unei formaţii din România
Marea pasiune a lui Budescu care îi poate ”răpi” fotbalului: ”Mă duc câte puţin, că după îmi place prea mult şi mă las!” | VIDEO
Marea pasiune a lui Budescu care îi poate ”răpi” fotbalului: ”Mă duc câte puţin, că după îmi place prea mult şi mă las!” | VIDEO
Mourinho spune că Manchester United şi Tottenham, fostele sale echipe, sunt favorite pentru câştigarea trofeului Ligii Europa Mourinho spune că Manchester United şi Tottenham, fostele sale echipe, sunt favorite pentru câştigarea trofeului Ligii Europa
FRF, decizie cu privire la Daniel Pancu. ”O să fiu altfel pe viitor” FRF, decizie cu privire la Daniel Pancu. ”O să fiu altfel pe viitor”

OUT pentru El Clasico! Două lovituri mari încasate de Real Madrid înaintea duelului cu Barcelona

Real Madrid Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 15:10
mail-share icon Email

Real Madrid va avea doi jucători de bază în afara lotului pentru El Clasico, după ce aceştia s-au accidentat în partida cu Borussia Dortmund.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21811597/1/profimedia-0925348002.jpg

Real Madrid a câştigat cu 5-2 în faţa Borussiei Dortmund, partida din runda a 3-a de Champions League, după ce nemţii au intrat la pauză cu 0-2.

  • El Clasico, marele duel dintre Real Madrid şi Barcelona, se vede în direct pe canalul Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

În urma meciului senzaţional reuşit de gruparea „Los Blancos”, au urmat şi veşti proaste legate de idisponiblitea a doi jucători esenţiali, din echipa lui Carlo Ancelotti. Este vorba despre Rodrygo şi Thibaut Courtois, care s-au accidentat în duelul care a reeditat finala Champions League din sezonul trecut.

Brazilianul are o întindere la tendon, care s-a produs chiar la faza ce a dus la marcarea golului de 3-2, din meciul cu Dortmund. De cealaltă parte, Courtois a suferit o leziune musculară, astfel că ambii vor rata marele duel cu Barcelona, de sâmbătă, conform Mundo Deportivo.

Spaniolii i-au analizat prestaţia lui Istvan Kovacs din Real Madrid - Dortmund

Prestaţia lui Istvan Kovacs, din partida Real Madrid - Borussia Dortmund, a fost analizată de presa din Spania.

Centralul român a avut o prestaţie care s-a ridicat la nivelul partidei, lucru pe care l-a remarcat şi presa din Spania. Pe lângă revenirea senzaţională a lui Real Madrid, spaniolii au evidenţiat şi meciul fără greşeli majore făcut de Istvan Kovacs, la centru.

„A arbitrat românul Istvan Kovacs. Olandezul Pol van Boekel a fost responsabil de VAR. Meciul a decurs fără probleme şi fără erori majore.

El a arătat doar un cartonaş galben la sărbătorirea celui de-al patrulea gol lui Vinícius pentru că şi-a dat tricoul jos, deşi înainte de asta l-ar fi putut avertiza pe Mendy în prima repriză pentru că l-a călcat pe Nmecha şi apoi pe Vinicius în a doua repriză pentru o intrare dură asupra lui Brandt.

Altfel, VAR-ul a ajutat prin acordarea celui de-al doilea gol merengue, deoarece nu a existat un offside anterior al lui Mbappé, iar în minutul 66 românul a avut dreptate să nu acorde un penalty asupra francezului, după o ţinere uşoară a lui Gross.

Kovács, prestaţie bună”, au scris spaniolii de la La Galerna.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele