Ultima oră
Pronosticul lui Adrian Ilie pentru duelul FCSB - Rapid. ”Mă aştept la un meci frumos pentru spectatori” Pronosticul lui Adrian Ilie pentru duelul FCSB - Rapid. ”Mă aştept la un meci frumos pentru spectatori”
Alexandru Maxim, revenire de senzaţie în Superliga! Fostul decar al naţionalei vine să se bată la titlu în România Alexandru Maxim, revenire de senzaţie în Superliga! Fostul decar al naţionalei vine să se bată la titlu în România
Naţionala de handbal feminin a pierdut ultimul meci de la Trofeul Carpaţi Naţionala de handbal feminin a pierdut ultimul meci de la Trofeul Carpaţi
Victorie istorică pentru fraţii Maior la prima ediţie a Raliului Vâlcii Victorie istorică pentru fraţii Maior la prima ediţie a Raliului Vâlcii
Dorinel Munteanu a făcut un mare anunţ. ”Nu e uşor să te baţi cu morile de vânt” Dorinel Munteanu a făcut un mare anunţ. ”Nu e uşor să te baţi cu morile de vânt”
VIDEO | FCSB - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCSB - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

OUT de la Rapid înainte de meciul cu FCSB

Rapid Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:10
mail-share icon Email

FCSB primeşte vizita Rapidului, duminică, de la ora 21:00, într-un duel ce face parte din cadrul rundei cu numărul 14. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21816181/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-16-09-2024.jpg

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

 

Atacantul Timotej Jambor (21 de ani) nu se află în lotul pentru duelul de duminică seara. Marius Şumudică nu l-a inclus în echipă nici etapa trecută, în disputa câştigată la scor cu Farul, 5-0.

Timotej Jambor nu a reuşit să înscrie până acum pentru Rapid, cu toate că a jucat 10 partide în tricoul formaţiei bucureştene. Atacantul se părea că este ca şi plecat din Giuleşti, iar că Marius Şumudică ar prefera să le facă loc în lot noilor achiziţii: Clinton N'Jie şi Aaron Boupendza.

Înaintea partidei cu FCSB, Şumudică a spus despre slovac:

Nu ne gândim la absolut nimic. Jambor este la antrenament, voi vedea. Voi alcătui lotul astăzi după antrenament şi îi voi prezenta directorului sportiv lotul care va lua parte la meciul cu FCSB.

În momentul de faţă nu există discuţii de genul acesta”.

Rapid a plătit un milion de euro pentru Timotej Jambor 

În urma partidei slabe cu FC Botoşani, din urmă cu două runde, în care moldovenii s-au impus surprinzător cu 2-0, şi în care atacantul slovac a avut o prestaţie ştearsă din nou, la Rapid s-ar fi luat, se pare, decizia ca Jambor să fie pus pe lista de transferuri în această iarnă.

Timotej Jambor părea un transfer cel puţin interesant făcut de Rapid, în momentul în care giuleştenii au plătit 1 milion de euro în vară, pentru a-l aduce.

Slovacul a marcat 21 de goluri şi a oferit 8 pase decisive în cele 90 de meciuri de apariţii, pentru MSK Zilina, dar a fost departe de ceea ce a realizat la formaţia din ţara sa.

  • 700.000 de euro este cota lui Timotej Jambor, conform Transfermarkt.com.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele