Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

Olimpicii de la Paris 2024 au ales patru noi membri ai Comisiei Sportivilor

Special Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21696469/1/cio.jpg

Sportivii care participă la Jocurile Olimpice de la Paris i-au ales pe Allyson Felix (SUA, atletism), Kim Bui (Germania, gimnastică), Jessica Fox (Australia, canoe) şi Marcus Daniell (Noua Zeelandă, tenis) în Comisia Sportivilor (CS) a Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), pentru un mandat de opt ani care se încheie la Jocurile Olimpice de la Brisbane din 2032.

Noii membri vor contribui la asigurarea faptului că vocea sportivilor rămâne în centrul deciziilor Mişcării Olimpice. CA al CIO îi reprezintă pe toţi sportivii şi îi sprijină pe parcursul carierei lor pe şi în afara terenului de joc.

Între 18 iulie şi 6 august, 6 576 de sportivi, reprezentând o rată de participare de 61,96 %, şi-au exprimat votul la Athlete365 House din Satele Olimpice din Paris, Châteauroux, Lille şi Marsilia, precum şi în Satul Olimpic din Tahiti şi în anumite oraşe în care se joacă fotbal la JO. Aceasta este cea mai mare rată de participare la o ediţie a Jocurilor de vară, de la Londra 2012.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele