Ultima oră
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"
Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român
Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon
”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO

”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO
”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV

”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Şumudică a spus lucrurilor pe nume, după debutul dezamăgitor în „Giuleşti”. „Ce să fac? Nu se poate să arătăm aşa” VIDEO | Marius Şumudică a spus lucrurilor pe nume, după debutul dezamăgitor în „Giuleşti”. „Ce să fac? Nu se poate să arătăm aşa”

OFICIAL | Memphis Depay a semnat

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21728104/1/profimedia-0889583383.jpg

Atacantul olandez Memphis Depay a semnat un contract pe doi ani cu Corinthians, după ce a părăsit-o pe Atletico Madrid, a anunţat, luni, clubul brazilian.

Termenii înţelegerii nu au fost anunţaţi, dar presa locală a raportat că valoarea contractului ar fi de 70 de milioane de reali brazilieni (12,54 milioane de dolari).

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a marcat 46 de goluri în 98 de apariţii pentru Olanda, dar a fost lăsat în afara lotului pentru dubla din Nations League.

Cariera internaţională a lui Depay este însă departe de a se fi încheiat, Koeman confirmând că transferul său în Brazilia nu îi va împiedica şansele de a juca pentru echipa naţională.

”Am dezaprobat mutarea lui Steven Bergwijn în Arabia, cu Memphis poate fi diferit. Nivelul ligii din Brazilia este diferit, aşa că da, el poate face încă parte din echipa naţională, dar depinde de forma sa fizică şi dacă îşi atinge nivelul”, a declarat Koeman.

Depay şi-a început cariera la PSV Eindhoven şi a evoluat la Olympique Lyon, Barcelona şi Manchester United. Sezonul trecut a jucat în 31 de meciuri în toate competiţiile pentru Atletico Madrid, marcând nouă goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri