Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

OFICIAL | După Poli Iaşi, o nouă echipă din Superliga a rămas fără antrenor

Gloria Buzău Publicat pe 4 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40347/21722836/1/gloria-buzau-universitatea-cluj-superliga-superbet-26-08-2024.jpg

După ce Tony Da Silva şi-a dat demisia de la Poli Iaşi, a venit rândul unui nou club din Superliga să rămână fără antrenor.

Este vorba despre Gloria Buzău, care a anunţat miercuri seara prin intermediul reţelelor de socializare încheierea colaborării cu Andrei Prepeliţă.

”Mulţumim, Andrei Prepeliţă!

Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Andrei Prepeliţă cu privire la încetarea relaţiilor contractuale. Clubul nostru îi mulţumeşte acestuia pentru munca depusă la formaţia noastră, încununată cu promovarea în SuperLigă, la finalul sezonului trecut.

Îi dorim lui Andrei Prepeliţă şi staff-ului său mult succes în carieră!”, a fost mesajul celor de la Gloria Buzău.

 

Andrei Prepeliţă a ajuns pe banca buzoienilor în vara anului 2023, alături de care a reuşit promovarea în Superliga încă din primul sezon. În actuala ediţie, Gloria Buzău a înregistrat o victorie, două remize şi cinci înfrângeri.

mail-share icon Email
viewscnt

Gloria Buzău

Ultimele articole Toate articolele