Ultima oră
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”

OFICIAL | Andrea Mandorlini, OUT de la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 24 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21470775/1/fc-cfr-1907-cluj-sa-as-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-21-12-2023.jpg

Clubul CFR Cluj a anunţat, miercuri, că s-a despărţit de tehnicianul Andrea Mandorlini.

“Conducerea clubului CFR 1907 Cluj şi antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării”, se arată pe site-ul oficial al grupării clujene.

Revenit în iunie 2023 în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competiţiile, 11 victorii, 9 egaluri şi 7 înfrângeri.

“Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar şi pentru seriozitatea cu care şi-a desfăşurat mereu activitatea!”, a adăugat CFR Cluj.

În locul italianului va ajunge pe banca fostei campioane Adrian Mutu. Anunţul oficial este aşteptat în curând.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele