Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Ofertă uriaşă pentru Edi Iordănescu! Salariu de 20 de ori mai mare decât cel de la naţională

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21636657/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-5.jpg

Viitorul lui Edi Iordănescu este în continuare incert.

Deşi Răzvan Burleanu a promis, timp de şase luni, că un nou angajament va fi semnat înainte de plecarea în Germania, acest lucru nu s-a întâmplat.

După debutul perfect reuşit de naţionala României la EURO, Edi Iordănescu a început să fie tot mai curtat, iar acum a primit o ofertă ce pare de nerefuzat.

Conform Fanatik, conducătorii unei echipe din Emiratele Arabe Unite îi oferă lui Edi un salariu de 5 milioane de euro! Este vorba de Al Wahda, care a terminat sezonul pe poziţia a cincea.

Deşi oportunitatea nu este una spectaculoasă, din punct de vedere profesional, salariul este unul de 20 de ori mai mare decât cel pe care selecţionerul îl încasează de la FRF. Leafa lui Edi, în acest moment, este de 240.000 de euro pe an.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Edi Iordănescu, dar oferta uriaşă pusă pe masă de clubul arab nu poate fi trecută foarte uşor cu vederea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri