Ultima oră
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal
Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret
OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat
Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România

Număr ireal de bilete vândute la ŢSKA 1948 Sofia - FCSB. Stadionul are o capacitate de 40.000 de locuri

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 25 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21265761/1/fcsb.jpg

ŢSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul doi preliminar al Conference League, va avea loc miercuri, de la ora 20:30, iar cele mai importante faze ale meciului vor fi în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

Partida se va juca pe arena ”Vasil Levski”, cu o capacitate de 40.000 de locuri. Arena din capitala ţării vecine este veche, iar la partida de miercuri seara se anunţă o asistenţă incredibil de mică pentru un meci de cupă europeană.

Cei de la GSP.ro scriu că până marţi seara s-au vândut doar 500 de bilete, iar oficialii bulgari se aşteaptă că la lovitura de start să fie în tribune în jur de 1.000 de persoane.

Cifra nu este deloc surprinzătoare pentru ŢSKA Sofia 1948, care joacă meciurile de acasă în faţa unei asistenţe reduse, media fiind de 1.000 de persoane/meci.

FCSB îşi începe aventura europeană în deplasarea din Bulgaria şi vine după două victorii în acest început de campionat. ”Roş-albaştrii” se află pe locul trei în Superliga, în urma succeselor cu 3-1 în faţa lui FCU Craiova şi 2-1 cu Dinamo. 

De cealaltă parte are tot două victorii în campionatul Bulgariei, 2-1 cu Levski şi 3-0 în faţa celor de la Pirin Blagoevgrad şi se situează pe primul loc în clasament. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum, iar meciul de miercuri va fi primul duel între cele două formaţii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri