Ultima oră
Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la dublu, la Wuhan Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la dublu, la Wuhan
Decizia conducerii lui Hermannstadt după seria foarte modestă de rezultate Decizia conducerii lui Hermannstadt după seria foarte modestă de rezultate
Un membru nou în staful selecţionerului Mircea Lucescu Un membru nou în staful selecţionerului Mircea Lucescu
Carlos Alcaraz a urcat în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat Carlos Alcaraz a urcat în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat
Gigi Becali a pus ochii pe un titular de la CFR Cluj Gigi Becali a pus ochii pe un titular de la CFR Cluj
Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar Încă o pedeapsă pentru huliganul care s-a făcut impresar

”Nu ştiu dacă i se va mai da şansa”. Radu Drăguşin ar putea fi pedepsit la meciul cu Kosovo

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 11 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21312356/1/dra.jpg

România – Kosovo, meci contând pentru etapa a 6-a din preliminariile pentru EURO 2024, va fi transmis în format live text de către site-ul www.primasport.ro marţi, de la ora 21:45.

LIVE TEXT ǀ România – Kosovo se joacă marţi, de la 21:45

În condiţiile în care Israel e favorită de la aceeaşi oră cu Belarus pe teren propriu, în direct la Prima Sport 3, ”tricolorii” sunt obligaţi să câştige cu Kosovo pentru a fi siguri că îşi păstrează locul doi la finalul acestei etape.

 

Radu Drăguşin a greşit la golul celor din Israel, în remiza de sâmbătă, scor 1-1. Fostul mare internaţional e de părere că Edi Iordănescu ar putea apela la alt fundaş central, opţiunile fiind Adrian Rus sau Bogdan Racoviţan.

Un semn de întrebare din start la Drăguşin. Nu ştiu dacă i se va mai da şansa, ţinând cont că a avut o contribuţie importantă la golul încasat de către noi, cu Israel.

Atunci când a judecat prost acea acţiune. Trebuie să dea atacul, nu să se retragă până la 16 metri şi să ofere acel culoar de şut jucătorului israelian. Poţi să pui pe lipsa experienţei, interpretarea jocului.

Totuşi, vine din Italia, unde se lucrează foarte mult din punct de vedere tactic, mai ales la nivelul organizării defensive. Aceste principii ar trebui să le cunoască. E şcolit acolo. La un moment dat, sunt lucruri logice pentru un fundaş, şi nu numai - nu trebuie să te retragi prea mult, să dai atacul pe adversar.

Gloukh a prins şutul vieţii pentru că i-ai dat şansa. Poate îi va da şanse în continuare lui Drăguşin, dar şi pe construcţie mi s-a părut slăbuţ.

Nu ştiu care e nivelul lui Adrian Rus. Edi şi staff-ul ştiu mai bine. E la lot, de ce să nu-l foloseşti?”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri