Ultima oră
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor
Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna
Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină” Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină”
Lando Norris, pole position în Singapore Lando Norris, pole position în Singapore

”Nu aş fi surprins să-l văd şi la Los Angeles”. Novak Djokovic ar mai putea participa la o competiţie majoră

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21693843/1/profimedia-0895913465.jpg

Campania olimpică triumfătoare a lui Novak Djokovic la Paris l-ar putea motiva pe jucătorul în vârstă de 37 de ani să continue pentru încă patru ani şi să participe la Jocurile de la Los Angeles, potrivit fostului său antrenor Goran Ivanisevic, relatează lefigaro.fr.

Djokovic l-a învins pe Carlos Alcaraz pentru a câştiga medalia de aur şi a devenit al cincilea jucător care realizează "Golden Slam" în cariera sa, câştigând toate cele patru trofee de Grand Slam şi titlul olimpic.

Victoria de la Roland Garros a venit la doar câteva săptămâni după înfrângerea cu Alcaraz în finala de la Wimbledon şi la două luni după o operaţie la genunchi.

"Novak zbura, dansa. Lumea a uitat că a fost prima lui finală olimpică, iar el şi-a spus că acesta este momentul, că trebuie să profite de această oportunitate. Având în vedere nebunia lui, nu aş fi surprins să-l văd şi la Los Angeles", a declarat Ivanisevic pentru site-ul Tennis Majors.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele