Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Noi transferuri pentru UTA Arad! Rednic a făcut anunţul după victoria cu Sepsi

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21474068/1/gloria-buzau-uta-arad-baraj-superliga-superbet-28-05-2023.jpg

UTA a învins pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci al etapei a 23-a din Superligă. Mircea Rednic s-a declarat mulţumit după prima victorie a arădenilor în 2024.

După ce au fost nevoiţi să joace meciurile de acasă pe mai multe arene, întrucât se schimba gazonul de pe "Francisc Von Neuman", UTA s-a întors "acasă" victorioasă. Johana Omondi (min. 35) şi Diogo Costa (min. 50) au punctat pentru gazde, în timp ce pentru Sepsi a înscris Ştefănescu, din penalty.

Încă un transfer pentru UTA Arad: "Va veni luni sau marţi"

Mircea Rednic a concluzionat evoluţia echipei sale în această partidă şi a anunţat că arădenii au mai rezolvat un transfer în această perioadă de mercato de iarnă.

Noi am suferit în perioada asta din toate punctele de vedere. Azi s-a văzut, un teren bun, un public care ne-a susţinut din primul minut. Păcat că ultima pasă nu a fost cea mai bună, ne-am grăbit, dar mă bucur că am revenit acasă, a fost o zi specială şi am reuşit să luăm trei puncte importante.

A fost un accident, dar trebuie să recunosc că Steaua, FCSB, cum vreţi voi, eu zic Steaua, îşi merită locul. Golurile pe care le-am luat le-am luat pe greşeli, dar sunt fericit că am câştigat astăzi, e bine pentru moralul nostru, al suporterilor, la un moment dat îşi pierduseră încrederea, dar eu am încredere în lot şi sunt sigur că vom juca meciuri mai bune.

Nu ştiu dacă se închide, mai avem unul sau două posturi, avem un mijlocaş, a semnat, va veni luni sau marţi. Îmi place reacţia lui Kucher, azi mi-a demonstrat că pot să mă bazez pe el.

Aşa trebuie să arate un gazon, cred că e unul dintre cele mai bune din ţară. Acum avem nevoie de continuitate, şi în joc, şi în rezultate. Încercăm să ne îndeplinim obiectivul, să fim cât mai departe de zona de baraj.

Eu zic că până în momentul de faţă, lucrurile sunt mult mai bine decât anul trecut. Sunt jucători care au venit acum, se integrează, dar cum au reacţionat azi... meritam să câştigăm”, a spus Mircea Rednic.

 

După această victorie, UTA a ajuns la 27 de puncte şi se află pe locul 12, în timp ce Sepsi este pe locul 6, cu 33 de puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele