Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Noi înţepături din partea lui Florin Talpan către FCSB: ”Ar trebui desfiinţată! Nu are cum să ia titlul, am încredere în CFR Cluj!”

Liga II Publicat pe 18 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21099088/1/legende-steaua-bucuresti-legende-romania-amical-7-06-2022-6.jpg

Florin Talpan nu i-a uitat pe rivalii de la FCSB nici măcar înaintea derby-ului dintre CSA Steaua şi Dinamo. Juristul ”militarilor” le-a răspuns celor care spuneau despre echipa pe care o reprezintă că are doar 200 de suporteri, arătându-le că stadionul Ghencea este plin la ”Derby de România”.

În plus, Talpan şi-a reiterat ideea că FCSB ar trebui desfiinţată şi a spus că are încredere în CFR Cluj că nu o va lăsa pe formaţia patronată de Gigi Becali să câştige Superliga României.

Un nou discurs dur al lui Talpan la adresa FCSB

”Sunt convins că prezenţa mea aici le va da un suflu în plus jucătorilor şi vom câştiga. Sunt convins că vom câştiga. Am emoţii, la orice meci am emoţii, la orice proces. Avem stadionul plin şi astfel le închidem gura multora care au spus că avem numai 200 de suporteri. Fanii se mobilizează şi vin.

Bineînţeles că de la anul CSA va putea juca în Liga 1. Nu se modifică Legea Sportului din scurt, e un mare brand, toată lumea trebuie să ajute această echipă să ajungă unde îi este locul. Legea Sportului se va modifica în timp util, e 100%, se va rezolva această problemă. Anul acesta vom avea drept de promovare, bineînţeles!”, a declarat Florin Talpan, înaintea derby-ului dintre CSA Steaua şi Dinamo, după care a adăugat tăios despre rivala FCSB: ”Ar trebui desfiinţată. Şi nu are cum să ia titlul, am încredere în CFR Cluj!”.

  • La ora redactării ştirii, Steaua – Dinamo, meci transmis în direct de către Prima Sport 1, este 2-0 la startul reprizei secunde. Cele mai importante faze ale meciului se găsesc aici.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele