Ultima oră
Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul" Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul"
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"
Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român
Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon
”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO

”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO
”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV

”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV

Niţă sau Târnovanu? Mircea Lucescu a dat de înţeles cine va fi titular la următoarele meciuri

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21728336/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-8.jpg

După ce Florin Niţă a fost titular în victoria României din Kosovo, în poartă la meciul cu Lituania a fost Ştefan Târnovanu.

Mircea Lucescu şi-a explicat decizia schimbării, motivând că Târnovanu era mai potrivit pentru un meci cu Lituania. De asemenea, selecţionerul a dat de înţeles că Florin Niţă va fi în continuare numărul 1 în poarta României, dar a decis să îl testeze pe Ştefan Târnovanu pentru a avea o variantă de rezervă, în cazul în care portarul de la Damac se va accidenta.

"Niţă are 37 de ani şi nu se ştie (n.r. ce s-ar putea întâmpla cu el). Sunt foarte mulţumit de Niţă şi de comportament şi de tot. Avem nevoie să ne gândim şi în perspectivă, ce se va întâmplă. (n.r. Târnovanu) Joacă la o echipă care evoluează în cupele europene, joacă pe stadionul Steaua. Sunt multe aspecte care m-au îndemnat (n.r. să ia decizia).

Se punea şi problema unui portar cu mâinile lungi, care să poată să iasă, la nivelul taliei erau net superiori. Aveam argumente, nu iau o decizie întâmplătoare. Eu nu am mult timp la dispoziţie. Se întâmplă ceva, Doamne fereşte, cu Niţă, ce fac?", a declarat Mircea Lucescu la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri