Ultima oră
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"
Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român
Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon
”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO

”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO
”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV

”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Şumudică a spus lucrurilor pe nume, după debutul dezamăgitor în „Giuleşti”. „Ce să fac? Nu se poate să arătăm aşa” VIDEO | Marius Şumudică a spus lucrurilor pe nume, după debutul dezamăgitor în „Giuleşti”. „Ce să fac? Nu se poate să arătăm aşa”

Nicolae Stanciu, nemulţumit de starea gazonului din Ghencea. "Cred că toţi ne-am schimbat crampoanele la ghete"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21728089/1/stanciu-capt-video.png

România a învins-o pe Lituania, scor 3-1, luni seară, pe stadionul Steaua.

După meci, căpitanul echipei naţionale Nicolae Stanciu a declarat că este bucuros că tricolorii au reuşit să obţină două victorii în primele partide din Nations League.

De asemenea, Stanciu a punctat că România a suferit până spre final şi din cauza gazonului, lucru sesizat şi de Mircea Lucescu, atât înaintea meciului, cât şi după.

”Terenul nu ne-a permis să practicăm cel mai bun fotbal al nostru. Ştiam că va fi şi un meci de luptă, ştiam că vom suferi, pentru că sunt mai înalţi, mai puternici decât noi. Asta şi vorbeam cu băieţii, să lăsăm totul pe teren, să ne sacrificăm pentru cele trei puncte.

Suntem bucuroşi că am început Liga Naţiunilor cu şase puncte, aşteptăm meciurile viitoare. Starea gazonului nu ne-a ajutat, cred că toţi ne-am schimbat crampoanele la ghete, ne-am luat unele mai înalte. Am reuşit să marcăm trei goluri, să luăm cele trei puncte, asta este cel mai important”, a declarat Nicolae Stanciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri