Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”

Neymar e pe picior de plecare de la PSG! Al-Khelaifi vrea să scape de superstarul brazilian

PSG Publicat de Răzvan Cîrceag pe 11 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20633634/1/profimedia-0665184089.jpg

PSG a ratat din nou şansa de a cuceri mult-râvnitul trofeu Champions League, chiar dacă are un lot pur şi simplu stelar: Messi, Neymar şi Mbappe conduc atacul parizienilor. Din acest motiv, Neymar ar putea părăsi Parc des Princess. 

Real Madrid i-a eliminat spectaculos după un 3-2 la general, dublă în care brazilianul Neymar a fost destul de „şters”. I-a pasat decisiv lui Mbappe la primul gol înscris la retur, dar la golul 2 al „galacticilor” el a fost cel care a greşit. 

Al Khelaifi, şeicul care conduce PSG, s-ar fi enervat teribil după această eliminare şi nu vrea să-l mai păstreze pe Neymar, care este un fotbalist capricios şi costisitor din punct de vedere financiar. Informaţia este publicată de jurnalistul Romain Molina, citat de celebrul ziar spaniol Marca. 

PSG a plătit în jur de 222 de milioane de euro pentru aducerea lui Neymar de la Barcelona, în 2017. De atunci, nu există dubii în privinţa talentului uriaş al starului brazilian, însă realizările în tricoul parizian au lăsat de dorit.  

Golul 2 înscris de Real Madrid cu PSG

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele