Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

NEWS ALERT | România, pedepsită de UEFA! Sancţiunea primită după incidentele din Ghencea

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa ieri, 12:50
mail-share icon Email

Probleme pentru naţionala României. UEFA a decis amendarea Federaţiei Române de Fobal şi închiderea unui sector la meciul pe care naţionala pregătită de Mircea Lucescu îl va disputa împotriva reprezentativei kosovare.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21804686/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-18.jpg

România a ajuns la 12 puncte după patru etape în Nations League, iar disputa cu Kosovo este crucială pentru obţinerea primului loc la finalul campaniei. Totuşi, "tricolorii" nu se vor putea bucura de susţinerea întregului stadion.

Pe 9 septembrie, România a învins-o pe Lituania, scor 3-1, în Ghencea. După meci, UEFA a deschis un dosar din cauza comportamentului unor suportreri. Printre acuzaţii s-a numărat şi un banner discriminatoriu la adresa comunităţii maghiare afişat la o peluză.

Conform Golazo, UEFA a analizat cazul şi a luat hotărârea de a amenda FRF cu 52.500 de euro şi închiderea unui sector de 3000 de locuri la partida dintre România şi Kosovo.

Meciul dintre România şi Kosovo se va disputa pe 15 noiembrie. Disputa va avea loc pe Arena Naţională, iar dacă România va obţine un rezultat pozitiv,, atunci va avea asigurat primul loc în Grupa 2 din Liga C.

În cazul în care selecţionata pregătită de Mircea Lucescu va câştiga grupa, România va promova în Liga B şi va avea aproape sigur asigurat barajul de calificarea la Campionatul Mondial.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri