Ultima oră
Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist" Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist"
Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu
Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă
Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul" Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul"
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"
Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român

NEWS ALERT | OUT de la naţională! Jucătorul care nu va mai fi convocat de Mircea Lucescu

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21728449/1/romania-olanda-uefa-euro-2024-2-07-2024-6.jpg

Mircea Lucescu a început cu dreptul noul mandat pe banca naţionalei. România le-a învins pe Kosovo şi Lituania, scor 3-0, respectiv 3-1.

După aceste două meciuri, selecţionerul României a luat o decizie importantă: George Puşcaş nu va mai fi convocat!

Criticat constant de fanii naţionalei, atacantul de 28 de ani nu mai intră în calculele lui Mircea Lucescu, conform dezvăluirii făcute de Horia Ivanovici la Fanatik. Decizia vine după ce Puşcaş a fost lăsat în afara lotului de către Lucescu la meciul cu Lituania. Începând cu următoarea acţiune, Mircea Lucescu va începe să mizeze şi pe Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea, pe lângă Drăguş şi Alibec.

Se pare că George Puşcaş nu se pliază pe stilul de joc a lui Lucescu, care îşi doreşte mai multă viteză în atac.

În vârstă de 28 de ani, George Puşcaş a bifat 45 de meciuri şi a marcat 11 goluri la echipa naţională, începând cu 2018.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri