Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

NEWS ALERT | Neil Lennon a plecat în Irlanda

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 3 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21690910/1/neil-lennon-antrenor-principal-rapid-1923-bucuresti-21-05-2024.jpg

Rapid o întâlneşte pe Sepsi, luni, de la ora 22:00. Ultima partidă a etapei cu numărul patru va putea fi urmărită la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Problemele se ţin lanţ de gruparea din Giuleşti. După ce startul de sezon a fost cu mult sub aşteptări, Rapid reuşind să strângă doar două puncte în primele trei etape, acum Neil Lennon a fost nevoit să plece de urgenţă în Irlanda.

Rapid a emis un comunicat, sâmbătă, în care a anunţat că mama antrenorului a suferit un atac de cord, vineri seară, ea fiind deja internată de mai multe săptămâni în spital. Acesta este al doilea atac de cord pe care l-a suferit mama lui Lennon. Următoarele 48 de ore sunt critice, iar tehnicianul lui Rapid a luat decizia de a pleca de urgenţă în Irlanda, acolo unde internată mama acestuia. De asemenea, încă nu se ştie dacă va putea fi prezent pe bancă la partida cu Sepsi, totul depinzând de cum va evolua starea de sănătate a mamei.

"Astăzi, Neil Lennon a fost nevoit să se întoarcă în Irlanda, din cauza unei urgenţe în familie.

Mama sa se află într-o stare foarte gravă, după o perioadă de câteva săptămâni de spitalizare. Aseară a suferit al doilea atac de cord, iar următoarele 48 de ore urmează să fie unele critice. Familia l-a chemat acasă pe Neil pentru a putea trece împreună peste acest moment greu.

Sănătatea celor apropiaţi este întotdeauna importantă, de aceea suntem alături de antrenorul nostru şi aşteptăm să revină cu veşti bune, pentru a putea fi prezent pe bancă la meciul de luni.

Pregătirea echipei continuă, iar Iain Brunskill va fi prezent mâine la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Rămânem #impreuna, mai ales în momente dificile, şi ne păstrăm încrederea", este comunicatul emis de Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele