Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

NEWS ALERT | Alexandru Albu şi Andrei Borza şi-au primit sentinţa

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21504827/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-24-02-2024.jpg

Alexandru Albu şi Andrei Borza au declanşat scandalul momentului în fotbalul românesc.

Cei doi au fost surprinşi în club, după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 3-1, iar toată suflarea microbistă a vuit după ce iamsport a intrat în posesia imaginilor.

Acum, fotbaliştii şi-au primit sentinţa din partea clubului giuleştean. Albu şi Borza vor fi amendaţi cu 10% din salariu pe luna februarie şi nu vor fi în lot în partida de miercuri cu UTA Arad.

”Apropo de scandalul de la Iaşi cu Borza şi Albu. Astăzi se va da pedeapsa pentru Borza şi pentru Albu, dar din informaţiile Fanatik, Borza şi Albu vor fi suspendaţi doar un meci, adică este vorba de partida de miercuri şi vor fi amendaţi cu 10% din februarie.

Au ajuns la concluzia că nu are sens să facă un ditamai scandalul într-un moment ca ăsta. Ei se bat pentru titlu şi nu au nevoie de aşa ceva. Mai este ceva, o să revin oricum la discuţie, este underul. Nu este atât de simplu cu Borza, este regula cu underul.

Ieri a fost puţin emoţional ce s-a întâmplat la Rapid, aşa cum se întâmplă la Rapid. Informaţiile sunt că Albu şi Borza vor fi pedepsiţi un singur meci şi nu vor fi pe teren, nu vor fi în lot în partida cu UTA şi amendaţi cu 10% din salariul pe luna februarie pe care fiecare jucător îl are.

Sunt informaţii pe surse pe care le-am obţinut de la cei de la Rapid, o să aşteptăm azi sau o să încercăm pe parcursul emisiunii să obţinem şi o confirmare oficială a pedepsei, dar în zona asta va fi toată povestea”, a spus jurnalistul Horia Ivanovici, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele