Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

NEWS ALERT | Alex Mitriţă, OUT de la Universitatea Craiova! Unde se va transfera vedeta formaţiei din Bănie

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21689773/1/mitrita.jpg

Universitatea Craiova a fost eliminată din Conference League, de Maribor, scor 3-4 la general.

Partida de joi seară, câşitgată de olteni, scor 3-2, pare că va fi ultima pentru Mitriţă în Bănie. Vedeta Universităţii Craiova a deschis scorul, în debutul reprizei secunde.

Presa din Turcia a anunţat că Alex Mitriţă s-a înţeles cu Gaziantep! Fotbalistul român va semna un angajament pe doi ani, cu opţiunea de prelungire pe încă un sezon.

”Gaziantep FK a ajuns la o înţelegere cu extrema stângă din România, în vârstă de 29 de ani, Alexandru Mitriţă, care evoluează la Craiova.

S-a ajuns şi la un acord între Gaziantep FK şi Craiova pentru transferul lui Mitriţă.

De asemenea, s-a ajuns la un acord de 2+1 cu jucătorul. Mitriţă este aşteptat să ajungă în cantonamentul de la Duzce”, au anunţat turcii de la gaziantepolusum.com.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri