Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Nelu Varga a reacţionat după disputa dintre Dan Petrescu şi Louis Munteanu. „Am rămas şocat! Ultima oară când mai tolerăm aşa ceva”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu ieri, 12:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21808957/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-19-10-2024-3.jpg

 

 

S-a iscat un scandal monstru la CFR Cluj între Dan Petrescu şi Louis Munteanu, iar Nelu Varga a reacţionat după cele întâmplate în partida cu Petrolul.

„Bursucul” l-a schimbat pe Louis Munteanu în minutul 90+4 al meciului cu Petrolul, încheiat 0-0, chiar dacă atacantul a fost introdus după pauză. Faptul că a fost scos de pe teren cu un minut înainte de finalul jocului l-a enervat pe jucătorul adus de la Fiorentina.

Vizibil deranjat, Munteanu a refuzat să dea mână cu Dan Petrescu şi ulterior nu s-a uitat la el în momentul în care antrenorul a vrut să îi explice motivul pentru care l-a schimbat.

Ioan Varga nu a putut rămâne indiferent la ceea ce s-a întâmplat sâmbătă şi a criticat aspru felul în care s-a comportat Louis Munteanu.

„Vă spun sincer, am rămas şocat. Noroc că nu mai iau măsuri la supărare, pentru că eram în stare de orice după meci. Nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat la finalul acestei partide care s-a terminat 0-0. Ştiţi că sunt direct şi vă spun la fel de direct: amândoi sunt de vină!

În primul rând, vinovat este Louis Munteanu, care are o vârstă şi trebuie să existe respect. Nu putem să construim nimic fără respect şi fără responsabilitate. Nu ai voie tu, ca jucător, să ai asemenea comportament şi asemenea gesturi faţă de antrenorul tău. Nu contează cum îl cheamă, cu atât mai mult cu cât este vorba despre Dan Petrescu, un tehnician care ne-a adus atâtea succese. Un om căruia nu degeaba îi spunem antrenorul-trofeu.

Nu ai voie să faci aşa ceva. Nu ai cum să creşti, nu ai cum să ajungi la un nivel superior cu asemenea gesturi şi cu asemenea comportament. Îi transmit clar lui Munteanu că este ultima oară când mai tolerăm aşa ceva. Vom vedea care este Regulamentul de Ordine Interioară, vom vedea dacă sunt prevăzute amenzi pentru aşa ceva şi bineînţeles că vom lua o decizie în acest sens. Dar în mod sigur Louis Munteanu nu va scăpa nepedepsit.

Poate i-au luat minţile şi sumele astea de cinci milioane, şapte milioane, care se învârt în jurul său. Are valoare, ştim cu toţii asta, o ştie şi el, dar trebuie să o demonstreze pe teren marcând goluri… Şi nu marcând în astfel de situaţii cere nu-l avantajează în carieră”, a declarat Varga, pentru Fanatik.

Dan Petrescu, taxat şi el de Varga

Patronul CFR-ului l-a taxat şi pe Dan Petrescu, a cărui decizie de a-l schimba pe Munteanu cu mai puţin de un minut înainte de finalul partidei nu o poate înţelege.

„Apoi, o vină la fel de mare o are şi Dan Petrescu. Nu e posibil cu 40 de secunde înainte de finalul meciului să scoţi cel mai bun jucător de pe teren. Repet, nu mai era nici măcar un minut, erau 40 de secunde. Sincer, nu am înţeles. Şi dacă era accidentat, îl mai ţineai 40 de secunde undeva în lateral, lângă tuşă şi cu asta basta. Explicaţia cu cartonaşul nu are absolut nicio logică, atâta timp cât Louis Munteanu oricum era suspendat pentru partida viitoare.

Dan Petrescu a luat o decizie neinspirată. Nu putem să ne batem joc de o investiţie de atâtea milioane de euro, peste 5 milioane de euro, probabil cea mai mare investiţie într-un fotbalist în România de la Revoluţie încoace. Trebuie să fim mai atenţi cum gestionăm astfel de lucruri. O să vorbesc şi cu Dan Petrescu, pentru că şi el are o stare de supraîncărcare, de surescitare, pe care nu o înţeleg şi trebuie şi el să se liniştească.

Este evident că a luat această decizie complet neinspirat şi, fiind într-o stare, repet, de supraîncărcare… Trebuie şi Dan să se liniştească ca să ia deciziile cele mai bune. Reiterez încă o dată şi subliniez faptul că Dan Petrescu este antrenorul echipei şi normal că el are ultimul cuvânt. Dar a fost o decizie neinspirată, care nu poate fi explicată sub nicio formă”, a adăugat Varga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele