Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Nebunie în Superligă! Decizia extremă luată de Gigi Becali după ce a aflat de oferta pentru Louis Munteanu

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 15 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21668974/1/becali-conferinta.png

Neluţu Varga a detonat ”bomba” în această dimineaţă şi a anunţat că a început discuţiile cu Fiorentina pentru transferul lui Louis Munteanu.

Având în vedere că Rapid nu l-a vândut pe Rrahmani, clubul giuleştean iese din cursa pentru achiziţionarea atacantului, iar pentru semnătura acestuia se vor bate CFR Cluj şi FCSB.

Gigi Becali a anunţat, în urmă cu mai multe zile, că va semna cu Munteanu dacă FCSB va intra în grupele Champions League. Motivul este salariul foarte mare cerut de internaţionalul român. Totuşi, finanţatorul campioanei s-a răzgăndit după ce a auzit declaraţiile lui Varga.

Becali nu are gând să piardă lupta cu Varga şi a luat decizia de a forţa transferul lui Munteanu la FCSB! Astfel, am putea asista la deznodământul "telenovelei" în următoarele câteva ore.

”Rapid, pentru că nu l-a vândut pe Rrahmani, nu va intra în această licitaţie pentru Louis Munteanu. Bineînţeles, Gică Hagi pândeşte, dar Louis Munteanu cred că va face pasul. Nu va mai merge la Hagi.

Iată şi interesul CFR-ului. Neluţu Varga pare prudent. Nu se aruncă în declaraţii. ‘Domne, nu intrăm în licitaţie. Dacă condiţiile sunt ok, atunci da. Dacă nu, aducem alt atacant’. Dar e pericol, când intră Petrescu şi CFR, e pericol. Ştii cum e, e Dan Petrescu.

Dar, foarte important, v-am spus, Gigi îl vrea pe Louis Munteanu! Gigi şi-a dat seama! Are două variante. Louis Munteanu, care azi, mâine, e chestiune de oră.

În weekend Fiorentina a anunţat că nu e interesată de Louis şi că poate să plece. Şi punctul numărul doi ar fi împrumutul lui Ankeye, dar mai bine îl iei pe Louis Munteanu definitiv şi cu asta basta.

E o variantă, dar din ce înţeleg Gigi va face tot posibilul să îl ia pe Louis Munteanu, dar să îl şi împrumut pe Ankeye, de la Genoa”, a declarat jurnalistul Horia Ivanovici, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele