Ultima oră
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga

Nana Antwi a fost eliminat în meciul cu FC Botoşani, iar acum a venit şi reacţia lui Gigi Becali

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21505804/1/fcsb-fc-botosani-superliga-superbet-25-02-2024-1.jpg

FCSB a învins-o pe FC Botoşani, duminică, scor 3-2. Partida a fost una tensionată şi nu mai puţin de trei jucători au fost eliminaţi.

Nana Antwi s-a aflat printre cei care nu au prins finalul meciului pe teren. Fundaşul dreapta a fost trimis la cabine după doar 15 minute în chiar prima partidă în care a fost titular.

Cunoscut pentru faptul că nu are răbdare cu jucătorii noi, pe care îi trece după doar câteva evoluţii pe linie moartă, Gigi Becali a vorbit despre Nana Antwi. Finanţatorul de la FCSB, surprinzător sau nu, a anuţat că are încredere în continuare în fotbalistul adus în această iarnă.

”Primul meci mi-a plăcut foarte mult. Meciul ăsta a greşit copilul. El putea să facă o altă deposedare, avea timp. El a vrut să facă foarfecă, a vrut să impresioneze.

El avea timp, putea controla mingea, avea şi viteză, dar singurul lucru care nu mi-a plăcut e că a avut mai mult curaj în primul meci decât în al doilea.

A jucat numai în spate. Asta se reglează, vor vorbi cu el şi îi vor zice: «Nu mai juca în spate, tu ai viteză». În rest n-am nicio treabă, eu am mare încredere în copilul ăsta”, a declarat Gigi Becali despre Nana Antwi, la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele