Ultima oră
Belinda Bencic va reveni în competiţii la şase luni de când a devenit mamă
Belinda Bencic va reveni în competiţii la şase luni de când a devenit mamă
Fosta vedetă de la FCSB nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali: „Băi, n-ai voie să pierzi mingea! Eu băgam portar în locul lui” + încă un „tricolor” făcut praf de omul de afaceri Fosta vedetă de la FCSB nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali: „Băi, n-ai voie să pierzi mingea! Eu băgam portar în locul lui” + încă un „tricolor” făcut praf de omul de afaceri
Gigi Becali nu l-a menajat pe Daniel Pancu după ieşirea nervoasă din partida România U21 - Elveţia U21: „Aşa ceva nu ai voie să faci în viaţa ta” Gigi Becali nu l-a menajat pe Daniel Pancu după ieşirea nervoasă din partida România U21 - Elveţia U21: „Aşa ceva nu ai voie să faci în viaţa ta”
Problemă de ultimă oră la CFR Cluj! Vedeta s-a accidentat înaintea meciului cu Petrolul Problemă de ultimă oră la CFR Cluj! Vedeta s-a accidentat înaintea meciului cu Petrolul
Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii Giedrius Arlauskis a numit viitoarea campioană a Superligii
Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la un meci din Champions League

Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Osaka

Tenis Publicat de Tudor Moisa astăzi, 13:29
mail-share icon Email

Perechea Monica Niculescu / Cristina Bucşa (România/Spania), cap de serie numărul 4, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de categori WTA 250 Kinoshita Group Japan Open, de la Osaka.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21803527/1/profimedia-0913136875.jpg

Niculescu şi colega sa au învins în primul tur echipa Timea Babos / Harriet Dart (Ungaria / Marea Britanie), scor 6-4, 6-4, într-o oră şi 23 de minute.

În faza următoare, Monica Niculescu şi Cristina Bucşa vor înfrunta perechea Marie Bouzkova/Camila Osorio (Cehia/Columbia).

Prin calificarea în sferturile de finală, Niculescu şi Bucşa şi-au asigurat un premiu de 2470 de dolari şi 54 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele