Ultima oră
VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80 VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon

MM Stoica nu a mai suportat şi l-a distrus pe Dan Petrescu: ”După îl pune pe Varga să mă sune, să fie bărbat. Să ne lase în pace! Joacă cu nişte desculţi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21702853/1/dan-petrescu.jpg

Formaţia FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (3-0), de echipa cehă Sparta Praga, în manşa secundă a turului trei preliminar.

În tur, scorul a fost egal, 1-1. Marţi, pentru FCSB au marcat Olaru, în minutul 60, şi Edjouma, în minutul 85, în timp ce pentru Sparta Praga au înscris Birmancevic (13, 28) şi Haraslin (37).

Becali nu a fost deloc mulţumit de declaraţii lui Mihai Lixandru spus înainte te de meci şi a decis să discute cu echipa pentru a le oferi mai multă încredere. 

Mihai Stoica a oferit primele declaraţii după duelul cu gruparea cehă în exclusivitate pentru Prima Sport.  El i-a oferit şi un răspuns lui Dan Petrescu, după declaraţiile făcute la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Maccabi Petah Tikva.

Antrenorul de la CFR i-a înţepat pe cei de la FCSB după eliminarea din Champions League. 

”După îl pune pe Varga să mă sune. Să fie bărbat. Să ne lase în pace! Joacă cu nişte desculţi!” 

”Dacă îi zic ceva, după aia iar se supără şi nu ştiu ce. Se apucă el să vorbească de noi. Spune de Gigi dacă ai vreo problemă, că Gigi spune mereu: <<Îi batem>> şi nu ştiu ce, dar asta face Gigi. Este dopajul lui de optimist.

Se apucă Petrescu să vorbească, dar el se face de râs cu declaraţiile astea, că <<cele mai bune echipe le întâlneşte el>>, <<ăia au venit în camere single>> Cu ce trebuie să vină? Cu trotinetele, ca să fie o echipă pe care să o bată Petrescu?

Se apucă el să vorbească. Nu am văzut aşa ceva. Nu înţeleg ce vrea. Îl pune pe Neluţu (n.r. Varga): <<Sună-l pe Meme, că nu se poate>> Păi taci din gură, că vorbeşti prostii! Am spus eu vreodată că suntem calificaţi? 

Să fie bărbat să spună: <<Gigi Becali zice asta!>> Fii bărbat, Dane. Nu mai vorbi aşa, la modul general”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport. 

”Să ne lase în pace Petrescu! Joacă cu nişte desculţi (n.r. Maccabi Petah Tikva), ştiu, e o echipă foarte bună... Vai de capul lor.

Îţi dai seama, cele mai bune echipe din Conference League se întâlnesc să îl prindă pe Petrescu în play-off, îţi dai seama. CSKA 1948 Sofia este cea mai bună echipă din istoria Bulgariei, şi Pafos.. Este o statuie a Afroditei fără braţe care face cu mâna lângă stadion.

Dacă e să ne luăm, ne luăm şi ne învârtim, nu ştiu cine iese primul din vârtej, dar cred că el”, a adăugat Mihai Stoica.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele