Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Mitriţă, ironizat după ce a fost rezervă la Craiova: ”E un pas înainte pentru el. Gâlcă l-a pus pe bancă. Iordănescu l-a lăsat acasă!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 13 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21666316/1/captura-de-ecran-din-2024-07-13-la-00-22-21.png

Formaţia Hermannstadt a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din prima etapă a Superligii, ediţia 2024/2025.

Din anumite motive, Alex Mitriţă a fost lăsat pe bancă pentru partida cu echipa din Sibiu, chiar dacă în sezonul trecut a fost cel bun jucător al oltenilor. 

Mitriţă a intrat pe teren în minutul 60, dar nu a reuşit să aducă victoria echipei, iar Craiova a plecat acasă doar cu un punct. 

După meci, experţii Prima Sport au încercat să identifice motivul pentru care Mitriţă a fost lăsat pe banca de rezerve. 

”Până la urmă, a făcut un pas înainte că a fost lăsat pe bancă. Puţin mai devreme a fost lăsat acasă. Deci, Costel Gâlcă a fost mai elegant decât Iordănescu”, a spus Constantin Zotta, în direct la PrimaSport. 

 

Ce a spus Mitriţă la finalul meciului

”A fost un meci echilibrat. Venim după cantonament. Vremea nu este bună, este cald. Eu zic că avem o echipă puternică. Jucătorii noi sunt din campionate diferite. Sperăm să facă diferenţa de la meci la meci.

Mitriţă nu are voie să fie rezervă? Orice jucător poate fi. Această echipă e o familie. Nu se pune problema dacă Mitriţă nu joacă cinci minute să fie ceva. Mi s-a pus eticheta asta de bad-boy. Nu există nicio problemă. 

Am fost dezamăgit că nu am fost la EURO. Am făcut un campionat bun. M-am bucurat pentru băieţi. România a arătat lumii ce poate.”, a declarat Alex Mitriţă, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele