Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Mirel Rădoi, revenire de senzaţie în Superliga! Se află în negocieri cu un club cu pretenţii

Sepsi OSK Publicat pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21724818/1/radoi.jpg

Sepsi a ajuns 6 meciuri consecutive fără victorie, în care a bifat un bilanţ de 4 înfrângeri şi doar două egaluri.

  • România - Lituania, 9 septembrie, ora 21:45, în direct pe Prima TV

Deşi părea că Bernd Storck va mai rămâne cel puţin pâna la duelul cu FC Botoşani de vineri, 13 septembrie, acesta a fost demis în cursul zilei de joi, 5 septembrie.

Anunţul oficial a fost făcut de clubul covăsnean joi dimineaţa, prin intermediul reţelelor de socializare.

Conducerea clubului a început deja să caute un nou antrenor pentru a avea timp să pregătească următoarea partidă din Superliga.

După ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora Adi Mutu sau Leo Grozavu ar fi principalii favoriţi pentru a prealua banca tehnică a covăsnenilor, se pare că Laszlo Dioszegi a început trativele cu Mirel Rădoi, potrivit Fanatik.

Fostul selecţioner al României este liber de contract din luna aprilie a acestui an, de când s-a despărţit de Al-Jazira, grupare din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele