Ultima oră
Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul" Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul"
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"
Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român
Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon
”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO

”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO
”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV

”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV

Mircea Lucescu i-a dat replica selecţionerului Lituaniei

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21728274/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-7.jpg

România a învins Lituania, scor 3-1, luni seară, pe stadionul Steaua.

La scorul de 1-1, oaspeţii au marcat un gol care a fost anulat din cauza unui fault la Târnovanu. Decizia anulării a venit după ce arbitrul a revăzut imaginile.

Ulterior, România a trecut în avantaj, pe final, după ce VAR-ul a intervenit din nou. Ianis Hagi a fost faultat în careu, centralul nu a dictat iniţial nimic, dar după ce a vizionat reluările şi-a schimbat decizia, iar Răzvan Marin a marcat din penalty.

După meci, Edgaras Jankauskas, selecţionerul Lituaniei a criticat maniera de arbitraj şi a punctat că România poate câştiga meciul şi fără să fie ajutată. La câteva minute după declaraţia dată de lituanian, Mircea Lucescu i-a răspuns acestuia. Selecţionerul României a fost surprins când a auzit că Jankauskas a folosit expresia "ajutor colateral" şi a spus că deciziile corecte de arbitraj sunt cele dictate de VAR.

"Care ajutor colateral? Ambele faze au fost în favoarea noastră. Adevărul e cel demonstrat în camera VAR. Eu am spus că am avut şansă, se putea să nu se demonstreze la VAR, dar ăsta e adevărul. Sigur că selecţionerul Lituaniei e nemulţumit, pentru că în mare parte din joc au avut superioritate", a declarat Mircea Lucescu.

Declaraţia lui Edgaras Jankauskas

"Dumneavoastră ce credeţi? Dacă a fost penalty... atunci a fost penalty. Dar cred că România este o echipă suficient de puternică pentru a-şi rezolva problemele pe teren, fără niciun fel de ajutor colateral. Că este noroc, teren slab sau penalty. 

Deci România are suficiente atuuri pentru a tranşa un meci fără niciun ajutor. Eu nu spun că meciul a fost influenţat de abitraj, însă aţi văzut meciul. 

Ne putem gândi şi la momentul anterior penalty-ului primit de România, când noi am marcat un gol valabil care însă a fost anulat", a declarat Edgaras Jankauskas.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri