Ultima oră
Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu Incredibil! Câţi bani au cheltuit pe transferuri cei de la "U" Cluj şi care este cel mai mare salariu
Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă Reîncepe Champions League! Meciurile din prima etapă
Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul" Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul"
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"
Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român
Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon

Mircea Lucescu, desfiinţat de un antrenor! "Băi, Mircea cel Bătrân! Era să te bată o echipă de tot râsul"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21728563/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-10.jpg

Mircea Lucescu a revenit pe banca naţionalei cu două victorii: 3-0 în Kosovo şi 3-1 împotriva Lituaniei.

Totuşi, nu toată lumea este încântată de cele două partide. Ioan Sdrobiş a avut un discurs foarte dur la adresa lui Mircea Lucescu.

Antrenorul de 78 de ani nu înţelege de ce Mircea Lucescu a revenit în antrenorat şi critică modul în care a pregătit meciul cu Lituania. Sdrobiş este de părere că trebuiau efectuate mai multe schimbări în primul 11 şi s-a declarat revoltat de faptul că Lucescu a vorbit despre statura jucătorilor lituanieni şi de starea gazonului.

"Sunt foarte dezamăgit de Mircea Lucescu, iar voi o să începeţi acum după două victorii, iar să îl ridicaţi din nou în slăvi. Il Luce, Il Luce, Il Luce. Il Luce în sus, Il Luce în jos. Dar uite că Il Luce al vostru era să se facă în Ghencea de râs. Ăia au avut gol valabil, iar dacă nu era VAR-ul, atunci al vostru nenea Il Luce mânca o bătaie de toată frumuseţea de la Lituania.

Şi pe ce loc e Lituania? Băi, Mircea? Băi Mircea cel Bătrân, că tânăr nu mai eşti, ai început deja să te vaiţi, aşa cum ai făcut mai mereu toată viaţa ta în antrenorat? Şi eu tot Sdrobiş cel Bătrân sunt, că nici eu nu mai sunt tânăr. Tu ai 79, iar eu 78. Nici bine nu s-a terminat meciul că ai început să te vaiţi de gazon, că aia sunt înalţi, că una, că alta, dar tu realizezi pe ce loc sunt ăia? Ăia nu jucat tot pe gazonul ăla?

Pe ce loc e Lituania? Acum ai înţeles de ce Edi îi mai schimba pe unii titulari la dublele astea din trei în trei zile? El ştia jucătorii noştri, ştia că unii nu prea duc mereu la meciuri din trei în trei zile la un ritm ridicat. Fie că era vorba de Man, Moruţan sau altul. El îi mai rotea pe cei din faţă. Tu ai schimbat doar portarul.

Însă, ai avut noroc cu ăla mic de la Craiova, cu Mitriţă şi cu ăla mic al lui Gică Hagi, cu Ianis, că altfel era să te bată o echipă de tot râsul. Bine că i-ai trimis pe teren în locul ălora de la Parma, că erau rupţi de efort. Însă, eu nu înţeleg un lucru: Pentru ce ai acceptat să te întorci după atâta amar de vreme la naţională? Să te întorci singur cuc? Să îi accepţi jocurile lui Stoichiţă? Să îţi bage el pe gât pe toţi oamenii ăia din staff? Voiai să baţi recordul mondial, că eşti cel mai bătrân selecţioner? Nu!

Tu eşti Mircea Lucescu. Ai făcut generaţia României din 84. Ai făcut generaţia lui Dinamo. Ai făcut înainte de toate treabă bună la Corvinul. Ai făcut treabă în străinătate, acolo unde ai câştigat trofee, dar acum ce o să laşi în urmă? Că nu poţi să mai vii în faţa noastră să spui că asta e generaţia făcută de tine, că nu ai cum.

Mă aşteptam să aduci acum cu tine un om de al tău de încredere şi să formezi şi un tânăr antrenor, aşa cum ai format zeci de fotbalişti. Uite şi mie mi s-a dat o treabă aici la Oneşti, dar mi-am adus un copil să îl cresc. L-am adus pe Dănănae, 39 de ani. Tu pe cine ai adus să creşti lângă tine la naţională? Nu am nimic oameni buni, dar voi ştiţi că eu ce am avut de spus mereu am spus mereu despre Lucescu, fie că i-a convenit, fie că nu”, a declarat Ioan Sdrobiş pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri