Ultima oră
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă
”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor ”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open

Mihai Stoica surprinde! Oficialul de la FCSB crede că un jucător neconvocat de foarte mult timp ar trebui să fie în lot pentru EURO! "Nu se pune problema! Vine şeful"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 22 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21394844/1/rom.jpg

România s-a calificat la EURO 2024, în urma unei campanii preliminare extraordinare.

Marele câştig al naţionalei a venit pe plan defensiv. Burcă şi Drăguşin au fost titulari incontestabili, iar Raţiu are o creştere evidentă de formă.

După partida contra Elveţiei, la Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica au încercat să îşi dea seama de potenţialul lot pe care îl va avea Edi Iordănescu la turneul final.

În vreme ce fostul internaţional a fost mai rezervat în legătură cu o posibilă convocare a lui Chiricheş, Mihai Stoica a insistat pe faptul că jucătorul de la FCSB va fi cu siguranţă în lot, dacă va fi apt din punct de vedere medical.

"Drăguşin, Burcă sigur. Chiricheş, dar nu ştiu ce va fi cu el. Cred că da (n.r. dacă va prinde lotul în caz că va fi sănătos). Dar la cum au arătat Burcă şi Drăguşin acuma, cred că e greu şi pentru Chiricheş." a spus Panduru.

"Chiricheş mâine se operează la Turku, în Finlanda. În mod normal, în play-off ar trebui să joace. Dacă era Chiricheş, juca Chiricheş (n.r. în preliminarii). Vorbim de un jucător cu totul alt profil şi nivel. Nu există comparaţie. Nu se pune problema! E căpitanul echipei naţionale. Vorbeam de Stanciu şi Răzvan Marin, dacă vine Chiricheş, vine şeful." a explicat Mihai Stoica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri