Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Mihai Stoica, dezvăluire incendiară! A înregistrat o convorbire cu un fost jucător de la FCSB şi a vrut să meargă la Comisie! "A fost ceva mizerabil"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 17 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21427519/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Mihai Stoica a răspuns acuzaţiilor apărute la adresa partidei dintre FCSB şi Hermannstadt. Sorin Cârţu a insinuat că preţul mare plătit de bucureşteni pentru transferul lui Baba Alhassan a dus la evoluţia slabă a sibienilor în meciul din această etapă.

Mihai Stoica a contracarat şi i-a răspuns lui Cărţu. După, managerul general de la FCSB a ţinut să precizeze că formaţia la care activează a procedat corect şi a povestit un episod petrecut între el şi Bălgrădean în 2020.

Portarul celor de la CFR Cluj semnase cu formaţia din Gruia după ce a intrat în ultimele şase luni ale contractului pe care îl avea cu FCSB. Bălgrădean semnase înainte de partida dintre FCSB şi FC Botoşani, încheiată cu scorul de 2-2, dar acesta nu a spus nimănui din club despre această mutare şi a fost titular. La vremea respectivă, CFR şi FCSB erau în luptă directă pentru titlu.

Mihai Stoica a dezvăluit că aflase de mutare şi l-a înregistrat pe Bălgrădean în momentul în care l-a sunat şi l-a confruntat cu privire la această situaţie. Meme a vrut să meargă la Comisia de Etică cu înregistrarea, dar nu avea niciun temei, pentru că CFR Cluj şi Bălgrădean nu încălcaseră regulamentul.

"Lui Bălgrădean, Copilu Marian i-a spus <<Nu le spune că ai semnat, rămâne între noi>> şi Bălgrădean a venit şi a apărat la Botoşani, am făcut 2-2 şi a greşit flagrant la un gol. 

Eu am aflat întâmplător după meciul ăla şi i-am spus. E singura dată în viaţa mea când am înregistrat pe cineva, pentru că eram revoltat. La ce mod... Eu l-am adus pe Bălgrădean, se plimba pe stradă, că-l dădea Chiajna afară. Gigi voia portar şi începuse lumea să-i trimită lui Gigi portari.

Atunci eu l-am sunat şi mi-a spus <<Presidente, voiam să-ţi spun, dar mi-a zis să nu spun>>. Bine, cred că mi-a spus 'vroiam'. Cu aia trebuia mers la comisia de etică şi luate măsuri, dar cine să ia măsuri? Ia-l pe om, îl strângi cu uşa, ia înregistrarea.

Regulamentar puteau să facă transferul, era în ultimele şase luni, dar ce au făcut a fost ceva mizerabil, cel mai urât lucru întâmplat vreodată, cel puţin mie", a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele