Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Mihai Stoica, anunţul momentului cu privire la Săpunaru! "Am bătut palma"

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 23 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21396865/1/sapunaru.jpg

Mihai Stoica a dezvăluit un lucru cel puţin interesant. Managerul general de la FCSB a spus că a bătut palma cu Săpunaru în privinţa unui subiect.

Stoica şi Săpunaru au avut declaraţii dure de-a lungul anilor la adresa echipei rivale, dar acest lucru nu se va mai întâmpla. Meme a spus că are un pact de neagresiune cu Săpunaru încă de dinainte de ultimul meci direct între FCSB şi Rapid, consumat în urmă cu doar câteva săptămâni.

”Am un pact de neagresiune cu Săpunaru. Înainte de ultimul meci, am bătut palma că nu mai zic nimic rău de Rapid. Mă ţin de promisiune. A fost iniţiativa mea. Am şi eu o vârstă. El e şi prieten cu Pinti. 

Ne-a zis Pinti că nu avem cum să ne împăcăm, că aşa cum sunt eu cu Steaua (n.r. - FCSB), el e cu Rapid. Aşa vorbim noi între noi, cu Steaua, dar noi suntem FCSB. Să vedem cine îl respectă”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele