Ultima oră
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"
Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român
Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon
”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO

”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO
”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV

”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Şumudică a spus lucrurilor pe nume, după debutul dezamăgitor în „Giuleşti”. „Ce să fac? Nu se poate să arătăm aşa” VIDEO | Marius Şumudică a spus lucrurilor pe nume, după debutul dezamăgitor în „Giuleşti”. „Ce să fac? Nu se poate să arătăm aşa”

Mihai Rotaru a detonat "bomba"! "M-am întâlnit cu cei de la Petrolul"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21728115/1/rps4377.jpg

Petrolul Ploieşti a trecut prin schimbări majore în această vară. Clubul prahovean a fost preluat de nişte investitori turci, iar pe bancă a ajuns Mehmet Topal.

Deşi a părut că această mutare este una câştigătoare pentru formaţia ploieşteană, lucrurile stau cu totul diferit. În urmă cu mai multe săptămâni a apărut în presă informaţia că turcii nu au băgat niciun ban la echipă, iar acum Mihai Rotaru a făcut o dezvăluire incredibilă.

Se pare că turcii nu sunt în mod oficial investitori la Petrolul. Finanaţatorul Universităţii Craiova a declarat că s-a întâlnit cu aceştia şi au avut o discuţie legată de posibilitatea ca turcii să intre la Craiova în acţionariat.

”Nu l-am deturnat pe Cicâldău. A fost întotdeauna al Craiovei. Başcanii de la Petrolul au vrut să-l ia acolo, el mi-a transmis că în România va juca numai la Craiova. Mi-a zis că dacă n-avem încredere în el înseamnă că nu merită să vină la Craiova.

Acum 10 zile m-am întâlnit cu cei de la Petrolul, am avut un 'agreement' (n.r. o înţelegere). Au fost nişte discuţii despre o cooptare a lor în ceea ce înseamnă management la Craiova, să intre în acţionariat. Ei nu sunt la Petrolul într-o postură oficială în acest moment. Controlează totul neoficial acolo.

Ieşeau din ceea ce înseamnă Petrolul şi veneau spre Craiova. Cicâldău şi Giovanni le-au spus turcilor că cea mai bună soluţie este ca Cicâldău să vină la Craiova”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Astfel, veştile sunt cu adevărat proaste pentru fanii prahoveni. Dacă discuţiile dintre Mihai Rotaru şi turci se vor concretiza, atunci Petrolul ar rămâne cu ochii în soare, având în vedere că investitorii au doar rol neoficial în cadrul clubului. Este prematur să vorbim despre repetarea scenariului de acum câţiva ani, atunci când Petrolul a intrat în faliment, dar informaţiile tot mai des apărute în presă despre investitorii turci nu sunt deloc bune pentru ploieşteni.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele