Ultima oră
Louis Munteanu, transfer cu efect imediat. Ioan Varga a făcut anunţul! „Am deja ofertă pentru el” Louis Munteanu, transfer cu efect imediat. Ioan Varga a făcut anunţul! „Am deja ofertă pentru el”
LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Bară în primul minut! LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Bară în primul minut!
Leo Strizu este gata de revenirea în antrenorat! "Am mai fost în discuţii" Leo Strizu este gata de revenirea în antrenorat! "Am mai fost în discuţii"
S-a aflat când va reveni Marius Ştefănescu în echipa de start S-a aflat când va reveni Marius Ştefănescu în echipa de start
Surpriză! Sergio Ramos ar putea ajunge la o echipă nou înfiinţată Surpriză! Sergio Ramos ar putea ajunge la o echipă nou înfiinţată
Suma pentru care Claudiu Petrila este liber să plece de la Rapid Suma pentru care Claudiu Petrila este liber să plece de la Rapid

Memphis Depay s-a decis! Formaţia cu care va semna starul olandez. Destinaţie surprinzătoare

Fotbal Internațional Publicat pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21725601/1/tw-memphis-depay.jpg

Fără club de mai bine de două luni după plecarea sa de la Atlético Madrid, Memphis Depay a acceptat o ofertă din partea grupării braziliene Corinthians şi se va angaja până în iunie 2026.

Potrivit Globo Esporte, clubul brazilian Corinthians a ajuns la un acord cu fostul jucător al lui Manchester United pentru un contract pe doi ani şi jumătate, în valoare de 400.000 de euro pe lună.

Presa braziliană anunţă că rămân de rezolvat „doar detalii birocratice”, dar fostul star blaugrana este aşteptat la Sao Paulo în acest weekend pentru a efectua vizita medicală şi a oficializa tranzacţia.

În vârstă de 30 de ani, Depay a mai jucat la FC Barcelona, Olympique Lyon, Manchester United şi PSV Eindhoven.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri