Ultima oră
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”
”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB ”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB
Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu
Florin Talpan nu a stat pe gânduri când a văzut gestul lui Charalambous şi a acţionat! „I-am somat de urgenţă” Florin Talpan nu a stat pe gânduri când a văzut gestul lui Charalambous şi a acţionat! „I-am somat de urgenţă”

Marketa Vondrousova, deţinătoarea titlului, eliminată în primul tur la Wimbledon

Tenis Publicat de Daian Cutu pe marți, 18:51
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21652565/1/von.jpg

Jucătoarea cehă de tenis Marketa Vondrousova, deţinătoarea titlului la Wimbledon, a fost eliminată, marţi, în turul I, de spaniola Jessica Bouzas Maneiro, scor 6-4, 6-2.

Vondrousova, locul 6 mondial, a fost învinsă de sportiva spaniolă de pe locul 83 WTA în 66 de minute.

Maneiro o va înfrunta pe câştigătoarea duelului dintre compatrioata sa Cristina Bucşa (locul 64) sau românca Ana Bogdan (locul 57) în încercarea de a ajunge în turul al treilea.

Vondrousova este prima deţinătoare a titlului eliminată în primul tur de la Steffi Graf, în 1994.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele