Ultima oră
”Lipsit de absolut orice speranţă”. Jurnaliştii englezi au demantelat un jucător de la FCSB ”Lipsit de absolut orice speranţă”. Jurnaliştii englezi au demantelat un jucător de la FCSB
Roberto Mancini nu mai este selecţionerul Arabiei Saudite Roberto Mancini nu mai este selecţionerul Arabiei Saudite
VIDEO | Primă repriză de coşmar pentru FCSB în Scoţia! Val de erori şi avantaj de 2-0 pentru Rangers VIDEO | Primă repriză de coşmar pentru FCSB în Scoţia! Val de erori şi avantaj de 2-0 pentru Rangers
VIDEO | Controversă uriaşă în startul meciului Rangers - FCSB. ”Mare hoţie!” VIDEO | Controversă uriaşă în startul meciului Rangers - FCSB. ”Mare hoţie!”
Marius Avram a dat verdictul! Trebuia sau nu anulat golul marcat de FCSB în Scoţia Marius Avram a dat verdictul! Trebuia sau nu anulat golul marcat de FCSB în Scoţia
VIDEO | Rangers - FCSB 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Cerny profită de o nouă eroare VIDEO | Rangers - FCSB 3-0, în direct pe Prima Sport 1 şi 5, dar şi în PrimaPlay.ro. Cerny profită de o nouă eroare

Marius Şumudică, "luat la 11 metri" de un coleg de breaslă cu cinci campionate câştigate! "Hai, las-o"

Rapid Publicat de Tudor Moisa astăzi, 21:22
mail-share icon Email

Rapid a şters pe jos cu Farul, luni, în ultimul meci al etapei a 13-a din Superligă. Giuleştenii s-au impus cu 5-0 şi s-au apropiat la doar trei puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în play-off, ocupat de Petrolul Ploieşti.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21813382/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-21-10-2024-4.jpg

Marius Şumudică a ajuns antrenor la Rapid după ce Neil Lennon a fost demis, iar obiectivul setat de conducere pentru antrenorul român este intrarea în play-off.

Ioan Andone a vorbit despre situaţia de la Rapid şi l-a criticat pe Şumudică, după ce a auzit că antrenorul formaţiei din Giuleşti a confirmat că obiectivul echipei este intrarea în play-off.

Cu cinci campionate în palmares, două ca jucător şi trei ca antrenor, Ioan Andone nu îşi explică de ce obiectivul lui Şumudică nu este câştigarea titlului, având în vedere că Şucu i-a îndeplinit toate poftele.

"Am căzut pe jos când l-am auzit pe Şumi că 'dacă intru în play-off', Doamne, eu nu aş fi spus în viaţa vieţilor aşa ceva. Ai experienţă, ai tot, nu ai voie. Ţi-ai dorit să ajungi aici, dacă nu îţi doreai....

Ai ajuns, îţi îndeplineşte Şucu toate... Păi, dacă nu iei campionatul, ce să îţi facă? Să te alerge pe şine ca pe vremuri? Să îţi fie frică să ieşi pe stadion? Ţi-a adus tot ce vrei tu, staff, tot, tot. Nu e chiar aşa. Până la urmă au mers doar pe mâna lui, total, dacă nu câştigă ce se întâmplă? Dacă termină pe 3?

(n.r. Reconstruieşte) Hai, las-o. Păi anul trecut după 4-0 ăla, orice om din România, nu specialist din fotbal, oricine după ce a văzut că a bătut FCSB cu 4-0 a zis că Rapid are şanse la campionat. A fost un dezastru, dar din cauza lor, că aveau echipă. Ce să mai reconstruieşti.

Dacă eram Şucu îi spuneam lui Şumi că numai locul 1 contează, dacă erau banii mei. Ţi-ai luat bagajul şi ai plecat cu totul, nu să stai, să vedem. Păi lotul....ok, l-au pierdut pe Rrahmani, dacă nu îl pierdeau, ăla era lotul şi cu ăla să iei campionatul", a declarat Ioan Andone, conform iAMsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele