Ultima oră
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei

Marius Şumudică a luat o decizie radicală! ”Voi fi criticat în ţara mea”

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 30 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21476488/1/sum.jpg

Marius Şumudică a luat o decizie importantă pe care a anunţată-o la conferinţa de presă de după partida cu Galatasaray.

Tehnicianul român a spus că iubeşte să locuiască în Antep (n.r. Gaziantep) şi a dezvăluit că vrea să îşi ia cetăţenia turcă! De asemenea, Şumudică a menţionat că urmează să fie criticat în România pentru acest gest.

”Iubesc Antep foarte mult, este ca oraşul meu. Iubesc Turcia. Acum 3 zile a fost un cutremur în Malatya, pe care l-am simţit şi în Antep. Alt antrenor şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat, dar eu prefer să rămân aici, pentru că iubesc oraşul, este în inima mea şi-l iubesc. Vreau să obţin paşaportul turc, voi fi criticat în ţara mea, dar asta îmi doresc” a spus Marius Şumudică.

Gazinatep, aproape de a o încurca pe Galatasaray

Gaziantep a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Galatasaray Istanbul, în etapa a 23-a a campionatului Turciei.

Pentru Gaziantep a marcat Kizildag, în minutul 30, iar pentru Galatasaray au înscris Zaha, în minutul 72 şi Yilmaz, în minutul 89.

La Gaziantep, Florin Niţă, Alexandru Maxim, Deian Sorescu şi Denis Drăguş au fost titulari.

Drăguş a primit un cartonaş galben în minutul 35 şi a fost înlocuit în minutul 73.

Şi Sorescu a primit un cartonaş galben, în minutul 43.

Maxim a fost înlocuit în minutul 86.

În clasament, Gaziantep se află pe locul 17, cu 23 de puncte, iar Galatasary este pe locul 2, cu 60 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri