Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el” Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”

Marius Marin, la un pas de transferul carierei

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 19 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21634882/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-3.jpg

România a spulberat Ucraina, scor 3-0, luni, în primul meci al naţionalei la Campionatul European din Germania.

  • Suporterii naţionalei României pot urmări în Parcul Titan, pe Insula Euro, toate meciurile turneului final continental. Acolo vor fi concerte live cu trupe şi solişti de top: Antonia (22 iunie) şi Ruby (26 iunie).

Marius Marin a fost titular şi a devenit, în ultimul timp, piesă de bază în angrenajul selecţionatei pregătite de Edi Iordănescu. 

Până acum, mijlocaşul român nu a evoluat la vreo echipă dintr-un prim eşalon. Deşi a fost legitimat la Sassuolo, Marius Marin a prins minute, în toată cariera, doar la ACS Poli Timişoara (Liga 2), ASU Poli Timişoara (Liga 3), Catanzaro (Serie C) şi Pisa (Serie B şi Serie C).

Totuşi, acest lucru s-ar putea schimba după finalul turneului din Germania. Jurnaliştii italieni au anunţat că Marin este în vizorul mai multor echipe din Serie A şi Ligue 1!

”Marin, printre revelaţiile României: mijlocaşul lui Pisa, râvnit acum de cluburi din Serie A şi Ligue 1.

Substanţă, calitate, cantitate, idei. Marius Marin a fost una dintre stele şi a trăit la propriu un debut de vis împotriva Ucrainei. 

3-0 şi mijlocaşul de la Pisa, născut în 1998, a fost creierul tăcut al formaţiei antrenorului Edward Iordănescu, una dintre surprizele absolute ale primei runde de la Euro 2024.

Prestaţia de la debut l-a adus imediat pe Marin în lumina reflectoarelor. Antrenorul Iordănescu şi întreaga presă românească l-au lăudat în mod deosebit. 

Conform surselor noastre, mai multe cluburi din Serie A s-au interesat deja de condiţiile contractuale şi economice pentru a face o eventuală ofertă în această vară. Marin are admiratori şi în Ligue 1 şi un contract care expiră în vara anului 2025”, au notat jurnaliştii de la Tuttomercatoweb.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele