Ultima oră
Conducerea CFR-ului a intervenit după ce Louis Munteanu l-a sfidat pe Dan Petrescu! Ce se întâmplă cu atacantul | VIDEO EXCLUSIV

Conducerea CFR-ului a intervenit după ce Louis Munteanu l-a sfidat pe Dan Petrescu! Ce se întâmplă cu atacantul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Celta Vigo - Real Madrid 1-2. Mbappe şi Vinicius au fost din nou decisivi VIDEO | Celta Vigo - Real Madrid 1-2. Mbappe şi Vinicius au fost din nou decisivi
Camora nu s-a abţinut după egalul contra Petrolului: ”Puţin fotbal!”

Camora nu s-a abţinut după egalul contra Petrolului: ”Puţin fotbal!”
Rivalitatea Djokovic - Nadal s-a încheiat. Sârbul l-a învins pe spaniol în ultima lor confruntare Rivalitatea Djokovic - Nadal s-a încheiat. Sârbul l-a învins pe spaniol în ultima lor confruntare
VIDEO | Juventus - Lazio 1-0. Un autogol o duce pe ”Bătrâna Doamnă” pe primul loc VIDEO | Juventus - Lazio 1-0. Un autogol o duce pe ”Bătrâna Doamnă” pe primul loc
A vrut Dan Petrescu să îl pedepsească pe Louis Munteanu? „Alt motiv nu există!” | VIDEO EXCLUSIV A vrut Dan Petrescu să îl pedepsească pe Louis Munteanu? „Alt motiv nu există!” | VIDEO EXCLUSIV

Marius Măldărăşanu îşi face bagajele? "Mâine ne întâlnim"

Hermannstadt Publicat de Tudor Moisa ieri, 14:17
mail-share icon Email

Hermannstadt trece printr-o formă foarte proastă, iar viitorul lui Marius Măldărăşanu este incert. În acest context, mâine va exista o şedinţă la formaţia sibiană în care se va discuta situaţiei echipei şi ar urma să fie luată o decizie.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21807011/1/uta-arad-afc-hermannstadt-sibiu-superliga-superbet-16-09-2024.jpg

Hermannstadt a pierdut meciul cu Gloria Buzău, scor 3-0, vineri, în etapa a 13-a din Superligă. Astfel, sibienii au ajuns la trei înfrângeri consecutive şi 11 goluri încasate în ultimele trei meciuri.

Despre o posibilă demitere a lui Marius Măldărăşanu s-a vehiculat şi înainte de pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, dar conducerea a luat hotărârea să îl păstreze pe antrenor în funcţie.

Cum în această perioadă lucrurile nu s-au redresat, dovadă înfrângerea usturătoare cu Gloria Buzău, conducerea sibiană a luat decizia de a convoca o şedinţă mâine, în cadrul căreia se va lua o hotărâre cu privire la viitorul echipei.

”Am luat mai puţin cu una ca ultimele două meciuri. Ultimele două meciuri am luat 4 (n.r. goluri), acum am luat 3. Nu ştiu, nu e bine. Mâine ne întâlnim, o să vină echipa la Sibiu, azi a avut zi liberă. Nu am stabilit nimic încă. E complicat, suntem într-o pasă proastă.

Dar echipa asta a bătut Steaua (n.r. FCSB), a făcut egal cu Craiova, a bătut Iaşiul. Sunt momente şi momente, aşa e în fotbal”, a declarat Claudiu Rotar, acţionar majoritar la Hermannstadt, pentru iAMsport.ro.

Ianis Stoica, la un pas să plece de la Hermannstadt

Ianis Stoica a ajuns la Hermannstadt la începutul acestui an, după o mutare care a dat naştere la un conflict între fotbalist şi Universitatea Cluj. Scandalul a reînceput în urmă cu doar câteva zile, atunci când Stoica a pus tunurile pe liderul Superligii, iar Ioan Ovidiu Sabău a venit cu o replică pentru tânărul fotbalist.

Se pare că aventura lui Ianis Stoica la Hermannstadt se apropie de final, iar marcatorul unei "duble" în disputa care a calificat naţionala U21 a României la EURO va ajunge în Statele Unite ale Americii.

”(n.r. A primit Ianis Stoica ofertă din America?) Da, suntem în discuţii avansate pentru la iarnă. Suma este undeva la 1.300.000-1.500.000 (n.r. euro). Depinde ce mai face el până la iarnă.

Acum nu mai joacă bine la noi, joacă la naţională. Se întâmplă şi cu el ceva, dar nu ştim ce. Se întâmplă ceva cu toată echipa la noi. Că dacă jucau 2-3 jucători prost îi acopereau ceilalţi, acum joacă toţi prost”, a mai spus Claudiu Rotaru pentru iAMsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele