Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Marius Măldărăşanu aduce o premieră la Hermannstadt. ”Trăirile nu au fost tocmai plăcute”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 31 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21718837/1/fc-universitatea-cluj-afc-hermannstadt-superliga-superbet-21-07-2024-2.jpg

Hermannstadt a câştigat zdrobitor pe teren propriu, scor 6-2, gruparea Poli Iaşi, în etapa a opta a Superligii. Sibienii au reuşit să realizeze scorul de până acum al campionatului.

Marius Măldărăşanu se bucură că echipa sa a reuşit o victorie categorică, care vine după un start de sezon sub aşteptări.

”A fost o săptămână senzaţională, cu trei victorii. Acum trebuie să ne pregătim bine şi aşteptăm şi restul jucătorilor noi să se adapteze din punct de vedere fizic. Am schimbat sistemul de la meciul cu Galaţi. Acum o lună eram undeva destul de jos, tensiuni, presiune. Atmosfera era destul de urâtă.

Trăirile nu au fost tocmai plăcute. Nu vreau să mai trec prin aşa ceva. Cu privire la sistem, sunt doar nişte cifre. E vorba doar de dinamică. Cristi Neguţ a intrat foarte bine. Toţi sunt de lăudat.

Hermannstadt va intra în istorie cu cele 6 goluri. O luăm pas cu pas. Suntem realişti. Vrem să lucrăm în continuare la omogenitate. Acum ne gândim că puteam să băgăm şi alţi jucători, dar nu ai cum să-i bagi pe toţi”
, a declarat Măldărăşanu, după meciul de sâmbătă.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele