Ultima oră
E gata! Florinel Coman a semnat. „Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală” E gata! Florinel Coman a semnat. „Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală”
Transfer interesant realizat de Universitatea Craiova. Un fundaş spaniol va evolua pentru formaţia din Bănie Transfer interesant realizat de Universitatea Craiova. Un fundaş spaniol va evolua pentru formaţia din Bănie
Campioana Moldovei a şters pe jos cu Farul Constanţa Campioana Moldovei a şters pe jos cu Farul Constanţa
OFICIAL | ”U” Cluj a anunţat transferul unui jucător crescut de Benfica OFICIAL | ”U” Cluj a anunţat transferul unui jucător crescut de Benfica
OFICIAL | Eugen Trică a semnat OFICIAL | Eugen Trică a semnat
Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice Trei jucătoare de tenis din România s-au calificat la Jocurile Olimpice

Marius Briceag a revenit la FC Argeş

Liga II Publicat de Daian Cutu pe luni, 19:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21651072/1/briceag.jpg

Fundaşul Marius Briceag, în vârstă de 32 de ani, care a adunat 329 de meciuri în toate competiţiile de-a lungul carierei sale, a revenit la FC Argeş, a anunţat, luni, clubul de ligă secundă.

Marius Briceag s-a născut la 6 aprilie 1992, în Piteşti şi a început fotbalul la FC Argeş. A îmbrăcat tricoul alb-violet în 66 de partide, debutul fiind pe 28 august 2010, într-o partidă cu UTA.

În 2013 a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga 2, de unde s-a transferat, după numai un an, la Universitatea Craiova. În sezonul 2015/16 a fost împrumutat la FC Voluntari. De la Craiova a plecat la FCSB, în 2020. Roş-albaştrii l-au împrumutat şi ei la FC Voluntari în 2021, echipă care ulterior l-a şi transferat.

În sezonul 2022/23 a jucat pentru Universitatea Cluj, iar în sezonul precedent a bifat prima sa experienţă internaţională, jucând pentru polonezii de la Korona Kielce. Are în palmares Cupa României, pe care a câştigat-o în 2018 cu Universitatea Craiova. A mai jucat o finală de Cupă în 2022, la FC Voluntari, pierzând atunci şansa de a pune din nou mâna pe trofeu în detrimentul celor de la Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele