Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizate la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid! VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 1-1, în direct la Prima Sport 1. Grozav egalează rapid!
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Mario Balotelli se întoarce în Serie A

Serie A Publicat de Tudor Moisa astăzi, 11:21
mail-share icon Email

Mario Balotelli este la un pas să ajungă în Italia. Controversatul atacant se află în negocieri cu un club din Serie A, după ce ultima dată a evoluat în Turcia.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21815094/1/balotelli.jpg

Ajung la 34 de ani, cel care era văzut unul dintre cei mai buni atacanţi ai lumii nu şi-a găsit echipă în actualul sezon. Mario Balotelli a evoluat ultima dată la Adana Demirspor, fosta adversară a CFR-ului din Conference League, formaţie pentru care a bifat şapte goluri în 16 meciuri, în stagiunea precedentă.

Totuşi, se pare că Balotelli se va întoarce în Serie A, ligă în care a evoluat ultima dată în urmă cu trei ani. Conform jurnalistului italian Nicolo Schira, atacantul va semna cu Genoa.

Cotat la 500.000 de euro pe Transfermarkt, Mario Balotelli a evoluat de-a lungul carierei la Lumezzane, Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nice, Marseille, Brescia, Mnnza, Sion şi Adana Demirspor.

14 goluri în 36 de selecţii sunt cifrele lui Balotelli la naţionala Italiei, reprezentativă pentru care a jucat între 2010 şi 2018.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele