Ultima oră
”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur” ”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur”
Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile” Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile”
VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur
Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie” Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie”
VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu” VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu”
VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman

Mario Balotelli, revenire de senzaţie în Serie A

Serie A Publicat ieri, 09:47
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21816774/1/balotelli.jpg

 

 

La patru ani de la ultima sa apariţie în Serie A, Mario Balotelli este gata să revină în prima ligă italiană.

Oficialii de la Genoa sunt pregătiţi să parieze pe imprevizibilul atacant de 34 de ani pentru a-şi asigura menţinerea în Serie A.

„Am decis să mergem până la capăt cu Balotelli şi ne aşteptăm să îşi aducă entuziasmul şi pozitivitatea. Cu excepţia unei surprize uriaşe, el va fi mâine un jucător al echipei Genoa”, a declarat directorul sportiv al clubului, Marco Ottolini, duminică seară.

Mario Balotelli a evoluat în sezonul 2023-2024 pentru Adana Demirspor, el jucând 16 meciuri şi marcând 7 goluri pentru gruparea turcă. Ultima echipă italiană la care a evoluat a fost Monza.

 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele